Vanuit de luie stoel…

Vanuit de luie stoel…

In de keuzebalk bovenin elke pagina van Total Fishing kunt u ook kiezen voor de tap Webshop. Door deze tap aan te klikken, wordt u direct gelinkt naar dé toonaangevende webwinkel  op het gebied van visboeken en -DVD’s in Nederland en België, die van Hengelsporthuis.com

Op deze pagina’s treft u een selectie van een dikke 150 uitermate interessante visboeken over alle visserijdisciplines. Het merendeel Nederlandstalig, maar voor de liefhebbers is er ook een aantrekkelijk aanbod aan Engelstalige karperliteratuur.



Ook op het gebied van visfilms is het aanbod enorm en alle titels zijn direct uit voorraad leverbaar. Gewoon vanuit de luie stoel bestellen en de ‘ouwerwetse postduif’ bezorgt de boeken en DVD’s van uw keuze netjes thuis.

Voorheen waren er wat klachten van bezoekers die de webwinkel via de link op Total Fishing bezochten. Eenmaal in de webshop bleek het niet in alle gevallen te lukken om het digitale bestelformulier verstuurd te krijgen. Dat technische probleem is inmiddels opgelost en we kunnen u dan ook aanraden om deze webshop beslist eens te bezoeken en regelmatig opnieuw te raadplegen.

Op zoek naar een leuk boek of een mooie film voor uw vismaat, of… domweg voor uzelf? U vindt ze in de webshop!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -