Vanclaes boottrailers onder diverse boten op de Hengelsport Beurs in Utrecht

Persbericht Vanclaes  

Vanclaes boottrailers onder diverse boten op Hengelsport en BotenBeurs Utrecht

Boottrailers zijn er in vele soorten en maten, echter Vanclaes is toch echt wel een klasse apart en dat verklaart dan wellicht ook het grote succes en de vele aandacht in binnen- en buitenland.

Dit jaar presenteert Vanclaes naast de alom bekende en met een  DAME Award bekroonde Customshop trailers ook haar nieuwe lijn Standard RVS Trailers.

Met de combinatie van deze twee productlijnen is er voor iedere klant een passende trailer voorhanden, zowel voertuig technisch als financieel. Ook in Utrecht zullen beide type Vanclaes trailers onder diverse boten beschikbaar zijn om te aanschouwen.

Vanclaesdealer Aanhangwagenbedrijf Van de Burgwal en diverse verkopers van visboten hebben de Vanclaes trailers op hun stand staan om aan het Utrechtse Hengelsport publiek te laten zien en te laten beleven.
 
Naast de activiteiten op de aankomende Hengelsportbeurs in Utrecht maakt Vanclaes bekend volgend jaar deel te zullen nemen aan The Fishing Masters Show On Tour op 25 & 26 April 2015 gehouden in Duisburg.

In samenwerking met Siegfried Götze (zeer bekende Duitse visexpert en organisator van The Fishing Master Show On Tour) zullen er in het jaar van 2015 & 2016 vele leuke vis activiteiten gaan plaats vinden en daarmee zullen de Vanclaes trailers ook bij de Duitse hengelsporters onder de aandacht worden gebracht.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -