Vakantiepartner Denemarken vijf jaar op de Hengelsportbeurs

Persbericht Vakantiepartner Denemarken   

Vakantiepartner Denemarken vijf jaar op de Hengelsportbeurs 

 

Vijf jaar geleden stond Tamara Visser van Vakantiepartner Denemarken samen met ‘visambassadeur’ Rob Puijk voor het eerst op de Hengelsport- en Botenbeurs om Denemarken te promoten.

Tijdens deze beurs leerden zij veel mensen kennen en nu - vijf jaar later - is dit nog steeds de favoriete beurs van Vakantiepartner Denemarken. Dankzij de sfeer en de gezelligheid op de Utrechtse beurs kijken zij er weer naar uit!

Tamara Visser vindt het geweldig om over haar favoriete land Denemarken te kunnen praten en mensen te kunnen enthousiasmeren om toch eens te gaan vissen in de vele mooie Deense wateren.


Het land is makkelijk bereikbaar, sfeervol, heeft een vriendelijke bevolking en je kunt overal goed vissen én vangen in de diverse delen van Denemarken.

Niet alleen goed voor platvis, geep of kabeljauw maar natuurlijk ook vanwege de zeeforel, snoek, witvis, regenboog- en beekforel.

Als vistoerist word je in de watten gelegd; er zijn speciaal voor de sportvissers vakantiehuizen met ruime vriezers, vaak een visschoonmaakplaats bij het huis en ideaal gelegen vlakbij het viswater in het lieflijke Deense landschap.


En mocht u op zoek zijn naar een boot dan is dat meestal geen probleem. Vakantiepartner Denemarken helpt u daar graag bij! 

Boekt u een vakantiehuis in het gebied Funen of Langeland vóór 31 januari 2015, dan krijgt u een speciale jubileumkorting van 5% en ontvangt u natuurlijk alle informatie over het gebied en de vismogelijkheden.



Tot ziens op de stand van Vakantiepartner Denemarken. 



 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -