Vader-Zoon visweek in Zuid Noorwegen

Persbericht Visreis.nl 

Vader-Zoon visweek in Zuid Noorwegen 

Visreis.nl presenteert een nieuwe groepsreis special voor vaders met hun zoons (of dochters) die het leuk vinden om samen een keer in Noorwegen te gaan vissen in de herfstvakantie van 2016. 

Voor deze visreis maken we gebruik van onze mooie en goed verzorgde locatie in Farsund waar je verblijft op tweepersoonskamers met een eigen douche/toilet.



Bij deze locatie zijn tevens ruime 6,6 meter lange dieselboten inbegrepen in de prijs als ook de bijbehorende diesel! We hebben per boot 4 tot 5 deelnemers voorzien. De boten zijn erg ruim, zeer stabiel en bieden een hoog comfort en veiligheid.

De locatie ligt beschut in de fjord en biedt bescherming bij minder goed weer en daarnaast de mogelijkheid om de zee op te gaan bij mooi weer.

Voor deze groepsreis dus de ideale locatie. Naast de visserij organiseren we op drie namiddagen een gezellige viskwis, een cursus fileren en een lokale wandeling door de bosrijke omgeving.

Lekker met je zoon of dochter een week samen zijn, vissen, van de natuur genieten en dan hebben de kinderen ook nog eens de mogelijkheid om gedurende de week met leeftijdsgenoten op te trekken. Het wordt een mooi avontuur!

De week wordt afgesloten met een gezamenlijk diner en alle deelnemers krijgen een persoonlijk aandenken aan de visreis. Na afloop ontvangt iedere deelnemer natuurlijk ook een special fotoboek van deze bijzondere groepsreis.

De prijs voor deze visreis bedraagt 695,- euro per persoon. Bijkomende kosten zijn eigen verzorging ter plaatse en de overtocht per veerboot.

Wil je meer weten over deze leuke en nieuwe groepsreis? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Visreis.nl. Dat kan telefonisch via 0628 – 308 345 of per mail via info@visreis.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -