image description

Uren maken leverd gegarandeerd vis op!

Zicht op Zeebaars 234

Uren maken levert gegarandeerd vis op!

Tja, het is toch wat die zeebaarsvisserij. Zo sta je uren te gooien voor Jan met de korte achternaam en zo land je 3 mooie zeebaarzen binnen een half uur.


Heerlijke ochtend sessie met Sjoerd

Maar juist dat maakt deze visserij zo boeiend! Afgelopen week ben ik enkele keren samen met Sjoerd Beljaars (hoofdredacteur van hengelsportmagazine BEET) het Europoortgebied ingetrokken om vriend zeebaars te belagen!


Een beauty voor Sjoerd

De resultaten waren echter niet al te best! Tijdens onze 2e sessie kon ik slechts 1 minibaarsje foppen aan mijn BM.


Regelmatig mooie vissen maar je moet wel uren maken!

Op een enkele aanbeet na bleven verdere resultaten helaas uit! Sjoerd gaf echter niet op en bestookte het Hartelkanaal in het donker met diverse kleuren Black Minnows.


Kaki blijft een favoriete kleur voor onze stekels!

Eindelijk leverde dit resultaat op en kon hij met een schitterende zeebaars op de foto. Zondag heb ik met enkele klantjes een leuke trip gemaakt met mijn boot.


Mini aan de black minnow

De vangsten hielden niet echt over maar toch konden we ruim 20 zeebaarzen noteren. Geen super grote vissen maar toch wel een aantal dikke 50ers.


Mooie vissen tijdens mijn gidstrip van afgelopen...

Verder was er hier en daar in de Waterweg best nog wel een baarsje te vangen maar nogmaals het was echt hard werken voor die ene aanbeet!


.....zondag dus weer dik tevreden klanten

Zondag heb ik weer een workshop en zijn er nog 2 plekkies te vergeven! Mocht je zin hebben schrijf je dan even in op joopvis@caiway.nl Ik kan je helaas geen vanggarantie geven…..maar wel de zekerheid dat je na een workshop van 5 uur…alle ins en outs van deze machtige visserij onder de knie hebt!

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop
   

ANDEREN LAZEN OOK