Unieke videobeelden

Beet magazine 

Unieke videobeelden 

Door redactie Beet

In Beet magazine februari een rijke diversiteit aan onderwerpen met zoals elke uitgave aanvullende video. De kersen op de taart zijn toch wel de onderwaterbeelden die we hebben gemaakt tijdens het strandvissen op wijting.

Kanaalfeederen
Met Arnout van de Stadt spraken we af om het feederen eens op een wat hoger niveau onder de loep te nemen. Met stuk voor stuk mooie feederwateren in Nederland, vonden we het alleen moeilijk kiezen. Dat mochten Beetlezers dus doen op de Beet Facebookpagina. De Lek, Amsterdam-Rijnkanaal of het Noordhollandsch Kanaal. Die laatste werd het met succes tot gevolg.


Wederom komt Arnout van de Stadt met handige tips voor de degene die het feedervissen net even naar een hoger niveau wil tillen.



Even sfeerproeven aan het visrijke Noordhollandsch Kanaal.

Witvissende roofvisser
Soms lijkt het sportvissen wel eens te verplinteren. Daar het karpervissen, mijlen verderop het zeevissen. Uiteindelijk doen we toch allemaal aan sportvissen en kunnen we alleen maar van elkaar leren. Met dit oogpunt hebben we twee regelrechte toppers bij elkaar gezet; Witvislegende Jan van Schendel en roofviscrack Bart van de Walle.


Bart van de Walle wint bijna alles wat er aan Streetfishing
wedstrijden georganiseerd wordt. Kijken of hij zich staande houdt bij het finesse vissen op voorn?


Natuurlijk moest Bart er ook een dikke rover op krijgen…

Unieke onderwater beelden
De Waterwolf onderwatercamera van Savage Gear is een regelrechte hit bij met name het roofvissen. Echter, voor andere disciplines is hij net zo goed te gebruiken. Wij gingen er mee vanaf het ‘strand’ vissen en wauw, wat een beelden heeft dat opgeleverd.


In het artikel met name een analyse van de onderwaterbeelden.


De vuurproef met natuurlijk de gezonde spanning van of hoe de beelden zouden worden…


De eerste aanbeet op film. Uniek!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -