Unieke accessoires voor de sportvisser

Persbericht HengelsportOutlet

Unieke accessoires voor de sportvisser 

HengelsportOutlet.com is altijd bezig met het vinden van kwalitatief hoge hengelsport materialen en producten waar je niet snel tegenaan loopt. Zo hebben wij verschillende unieke accessoires voor de zee,- karper- en roofvisser in onze webshop staan.

Omdat het karper en roofvisseizoen weer van start is gegaan hebben wij weer enkele top producten op Hengelsportoutlet.com in de aanbieding.

 Eigenlijk hoort iedere karpervisser er een te hebben.

Een speciaal ontwikkelde 'zaklamp' welke bevestigd kan worden op je schepnet steel. Een Netlight van HengelsportOutlet.com is ideaal voor het landen van vis in de nachtelijke uren bij het vissen op karper en meerval.



Het grote voordeel van deze Netlight is dat het een speciaal groen licht heeft welke de vis niet ziet. Zo schrikt de vis niet bij het benaderen van het net, wat bij normale zaklampen wel het geval is.

Een ideale gadget voor de karpervisser en bij ons nu spotgoedkoop!



Tevens ontvangen al onze nieuwe klanten gratis een hoogwaardige Keramische hakenslijper. Met deze haken slijper kunt u dubbelzijdig slijpen voor kleine en grote haken. Ook geschikt als messenslijper. Het grote voordeel van keramiek is dat het de haak niet beschadigd tijdens het slijpen.


De haakpunt wordt zachtjes geslepen tot deze perfect scherp is. Het is een handzaam model dat voorzien is van een gat om een touwtje door te halen en vervolgens op te hangen. Gratis voor alle nieuwe klanten!




Vergeet ook de rest van onze karper en roofvis producten niet. Zo hebben wij veel alternatief karper aas zoals Carp- en Whisker Sticks. Dit aas is zeer lang houdbaar en kan zelf gebroken worden tot het formaat waar je mee wilt vissen.

De sticks kunnen in elke maat gebroken worden waardoor je verschillende structuren krijgt en doordat je de bait breekt lekken er veel geurstoffen uit wat bij boilies minder het geval is.



Ook kunnen deze sticks worden gebruikt voor het aanleggen van voerstekken of als toevoeging door method mix, groundbait en pva bags. 

Perfect voor bijvoorbeeld water met veel dressuur. Verkrijgbaar in verschillende smaken en diameters. 


Neem ook een kijkje in onze webshop voor alle andere producten.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -