image description

Uniek kunstaas van Rozemeijer

Rozemeijer is een merk wat bekend staat om zijn vernieuwingen en uniek kunstaas, zoals bijvoorbeeld de Tracker en de Loki, beide zijn ze al zo'n zes jaar op de markt.

Deze twee zijn onvervalste vangers, ontworpen door het Rozemeijerteam en voor de Nederlandse omstandigheden. Je kunt er dus gewoon van uitgaan dat dit kunstaas vangt!

Een mooi detail is bijvoorbeeld hoe de dreggen op de pluggen gemonteerd zijn, deze zitten niet zoals in 99% van de gevallen op een stalen oog gemonteerd, maar op in de body bevestigde wartels, waardoor het voor de snoek een stuk lastiger wordt om de pluggen uit de bek te schudden wanneer ze eenmaal gehaakt zijn.
 
Duidelijk is te zien dat de haken 360 graden kunnen draaien.
 
En de pluggen zijn voorzien van degelijk hang en sluitwerk, dus haken vervangen voor je gaat vissen is absoluut niet nodig.
 
 
 
 
Kortom, beide stukken kunstaas mogen eigenlijk niet in je box ontbreken wanneer je in Nederland (of het buitenland uiteraard!) op snoek of snoekbaars vist!
 
Wil je meer weten over de Loki of de Tracker of waar je ze verkrijgbaar zijn ga dan naar www.rozemeijer.com.
 
Weten hoe de Tracker het in de Roofvisnet Tackle Test deed? Volg dan deze link: www.roofvisnet.nl/tackletest-rozemeijer-tracker-usa-titanium-leader/.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuw bij ons in de webshop!
Willem Moorman -