Ultimate Carp

Ultimate Carp

Als karpervisser zit je bij Ultimate Carp zeker goed! Alle nieuwe producten voor het nieuwe seizoen staan
hier in de desbetreffende afdelingen gerangschikt.

De afdelingen hebben hun eigen afbeelding voor snelle/makkelijke navigatie, hengels, voer, kleding, snel te vinden! zoals het hoort. Ook een zoekfunctie is ingebouwd.

Het complete productgamma is geheel geautomatiseerd, alles is vanaf nu af aan altijd up2date! Zoals je ziet bied het nieuwe seizoen weer een geweldige reeks nieuwe producten!


Culture Aluminium Bedchair

Groot en sterk, zesbenig bed wat veel comfort biedt en licht van gewicht is. Dit is een bed wat elke mobiele sportvisser zich wenst. Niet alleen kan een groot en zwaar persoon hier goed op slapen, het voert ook het vocht af en het matras is rugbesparend ontwikkelt.




Culture Bedchair with Matrass

Groot, breed en sterk - kort gezegd een super karper bed! De zeer stabile frame maakt dit bed ook voor grote en zware vissers interessant. En de luxe matras zorgt er voor een ideaal slaapgevoel zonder rugpijn. Deze luxe extra matras is eenvoudig te verwijderen en kan worden gewassen. Nog een plus: de verstelbare poten, waardoor het bed i

Culture “4-Season-System”

Ultimate biedt hier een compleet tentsysteem aan waarmee heel het jaar door kan worden gevist. Deze Pramhood tent uit sterk gestikt nylon materiaal heeft een waterdichtheid van 10.000 en is daarmee volkomen waterdicht. De hoogoprolbare voorkant is uitgerust met een muskietennet aan de kanten en in de deur.

Maar we zijn er nog niet. Niet alleen de tent, mar ook de haringen, bodemdoek en een draagtas, maar ook een complete winterskin met een waarde van �80,00 doet Ultimate erbij. Zo krijg je een hoogwaardige en complete uitrusting voor minder dan �200.00 deaal staat.


Ultimate Dreamliner

 Het vrijloopsysteem heeft een direct-control functie. Dit betekent een directe overbrenging van vrijloopsysteem naar de slip. De metalen spoel heeft een titanium spoelrand en ook de beugel met lijnroller is van titanium. Verder heeft deze molen een snel inklapbare slinger, een balanced rotor en een multilock systeem op de anti retour.

Voor meer info Klik Hier

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -