Uitslag Roofbleicompetitie 2006

Uitslag roofbleicompetitie 2006 

De einduitslag van de grootste aangemelde roofblei van het seizoen 2006 is bekend geworden. Tot 1 februari 2007 konden de deelnemers foto’s van hun mooiste vangst insturen naar info@totalfishing.nl om mee te dingen voor de verschillende prijzen .

De winnaar van de grootste vis krijgt van Spro een schitterende roofbleihengel met speciaal roofblei kunstaas terwijl de winnaar van de mooiste foto een roofbleikunstaaspakket krijgt uitgereikt.

Er werden opnieuw grotere vissen als vorig jaar ingezonden, die helaas niet allemaal op de juiste wijze (met strak meetlint in de lengterichting van de vis)  zijn gefotografeerd. Zo stuurde Diederik Terlaak Poot een  foto van een megaroofblei van 86 cm, terwijl Eduard Schippers aan boord bij Eddy Te Mebel een supervis van maar liefst 88 cm wist te vangen.


(Foto: Han v/d Eertwegh)

Ondanks het feit dat de jury geen seconde twijfelt aan de juistheid van deze vangstgegevens moet ze toch streng zijn en de prijs voor de grootste vis toekennen aan Ger Smets met een eveneens (juist gefotografeerde)  respectabele vis van 83 cm.

De prijs voor de mooiste roofbleifoto over het afgelopen seizoen is toegekend aan Diederik Terlaak Poot welke foto u onderaan het overzicht kunt vinden. De prijswinnaars van harte gefeliciteerd! 

De volledig verzorgde reis naar Noorwegen (gesponsord door P & S reizen)  voor het vangen van een roofblei van 90 cm of groter werd (nog) niet gewonnen en wordt derhalve doorgeschoven naar de inzendingen van 2007!

Kijk hieronder naar de 60 uitgeselecteerde, mooiste roofbleifoto’s van afgelopen seizoen!

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De 86 cm roofblei van Diederik Terlaak Poot


De 88 cm vis van Eduard Schippers


 
Kop van de 88-iger
 


De 88 cm vis werd gevangen met een 15 cm shad
 



 


Winnaar roofbleicompetitie 2006 Ger Smets met een op de juiste wijze gemeten vis van 83 cm gevangen met een ASP spinner.


Mooiste foto gemaakt door Diederik Terlaak Poot

 

 


Tot zover dit overzicht. Ger Smets gefeliciteert met de overwinning voor wat de grootste juist gefotografeerde vis betreft en Diederik voor de mooiste  foto van afgelopen seizoen.

De 2007 competitie is inmiddels in volle gang en de goede tijd voor de grotere vissen zit er weer aan te komen. De roofbleicompetitie wordt voor komend seizoen gesponsord door  SPRO en P & S Visreizen!

Stuur uw foto’s in naar info@totalfishing.nl en win een schitterende hengel met kunstaas, kunstaaspakket of misschien zelfs de compleet verzorgde reis naar Noorwegen voor een vis van 90 cm of groter, maarrrr…..vergeet geen meetlint op de juiste manier (strak in de lengterichting van de vis)  mee te fotograferen! Heel veel succes!!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Roofblei nu ook in Noord Friesland gevangen!
Total Fishing Import -
image description
Roofblei: de hydrodynamische Oostblokker
Total Fishing Import -
image description
Op zoek naar Roofblei….
Total Fishing Import -