Uitslag prijsvraag bekend

Verzorgd door Hengelsport Hennie Kruidenier


De uitslag van de prijsvraag tijdens onze open dag is ook bekend

Tijdens de Open Dag van Hengelsport Hennie Kruidenier kon men meedoen aan een prijsvraag van de firma Daiwa. Met deze prijsvraag waren fantastische prijzen te winnen welke door Daiwa beschikbaar waren gesteld. Klanten moesten het totaalgewicht van de vissen raden die op de foto’s waren afgebeeld. Het totaal gewicht was 14 kilo en de grammen moesten nog worden ingevuld.

Degene die het juiste gewicht wist te raden, of er het dichste bij zat kon een prijs winnen. Er waren veel ingevulde formulieren en het was echt spannend. Het totaalgewicht en dus goede antwoord was 14 kilo en 756 gram.

Niemand wist het exacte gewicht te raden, maar er zaten veel mensen dicht in de buurt. De winnaar van deze prijsvraag is geworden: dhr. Theo Bruning uit Gescher (Duitsland). Theo had 768 gram genoteerd en won met deze uitslag een Team Daiwa Luggage Set en een rol Daiwa Hydrolastic.

               

De tweede plaats is gewonnen door Mitch Keizers uit Haaksbergen (niet de zoon Paul). Mitch had 773 gram ingevuld en won hierdoor een Team Daiwa Super V Pro Roller en een rol Daiwa Hydrolastic. Derde is geworden Erik Froklage uit Gronau (Duitsland). Erik had 783 gram ingevuld en won hiermee een Team Daiwa Cool Bag een Groundbait Bowlset en een rol Daiwa Hydrolastic.

Namens Hengelsport Hennie Kruidenier feliciteren wij de prijswinnaars met deze gewonnen prijzen en willen de firma Daiwa bedanken voor deze geweldige actie.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -