Uitnodiging SNB Manifestatie

klik om naar de website te gaanPersbericht Snoekstudiegroep Nederland-België

Uitnodiging SNB Manifestatie

Op zondag 12 september organiseert de Snoekstudiegroep Nederland-België weer de alom bekende SNB manifestatie in The Pride te Huizen (N-H). De dag waar heel snoekvissend Nederland en België naar uitkijkt. Kom ook. Je bent van harte welkom!

In de zalen van The Pride kan op deze dag kennis worden genomen van alles wat met snoekvissen verband houdt. Zo zijn de nieuwste snoek- en roofvisartikelen te koop, worden lezingen gehouden en bestaat de mogelijkheid om in een gezellige sfeer van gedachte te wisselen met bekende en onbekende ‘soortgenoten’. De SNB manifestatie is van oudsher de ontmoetingsplek voor snoekvissend Nederland en België. 

Deze bijzondere dag wordt gesponsord door Rentenaar Hengelsport. Op de stand van Rentenaar kunt u kennismaken met - en eigenaar worden van - misschien wel het grootste assortiment van het land op het gebied van snoekvissen.

Naast Rentenaar zal ook de firma Lureparts aanwezig zijn met een uitgebreid assortiment aan onderdelen om zelf kunstaas te bouwen. Lureparts is een echte specialist op dit gebied. Voor de kunstaasknutselaar beslist een bezoekje waard.

Toonaangevende groothandels als Rozemeijer, Shimano, I.T.T/Bertus, Pike Master Lures, Mac Fishing, EVIN, Q-Baits en FOX Rage, zullen tijdens de manifestatie de nieuwste ontwikkelingen laten zien op het gebied van kleding, hengels, molens, reels en kunstaas. Er worden op deze dag spectaculaire noviteiten onthult!

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar niet de bijdrage van onze knutselende leden. Cees van Straaten, Aad Dam, Jack van de Mortel, Hans en Tim Koopman en Rusky.nl demonstreren de bouw van pluggen en jerkbaits. Anne Brommer en John Lavooy tonen hun kunsten op het vlak van spinnerbouw. Je kunt het door deze experts gemaakte kunstaas terplekke kopen. Je hebt dan beslist iets origineels en dressuurdoorbrekends.

Roofvisnet, het bekende online hengelsportmagazine, is samen met het nieuwe blad Rovers aanwezig om deze dag op te luisteren. Stichting Schub staat er met een stand en kunstschilder van Remko van den Berg is ook weer van de partij. Ook kun je op een stand je oude hengelsportmaterialen op waarde laten taxeren. Neem het mee! Wie weet…

Aan de jeugd is ook gedacht. Op een speciale stand kunnen jeugdige bezoekers hun techniek laten zien op een drilmachine. Ook bestaat er voor de jeugd de mogelijkheid tot het maken van stalen onderlijntjes.

De hele dag zijn er doorlopend lezingen. Bekende roofvissers vertellen je hun kant van de medaille. Mannen als Jouke Jansma met “werpen met shads”, Henk Rusman met “vliegvissen op snoek”, Sebastiaan Verkerk met “dood aas” en Bertus Rozemeijer (is nog een verrassing), zullen op interessante wijze verhalen over de diverse onderwerpen. Natuurlijk bestaat de gelegenheid om deze experts eens persoonlijk te spreken.

Ook de tweedehands markt ontbreekt dit jaar weer niet. De plaats om van je overtollige hengelsportmaterialen af te komen! Neem de spullen die je zelf niet meer gebruikt mee, maak er goed geld van en koop weer wat nieuws.
10% Van de opbrengst komt ten goede aan de SNB. Inbreng, voorzien van een label met naam, en prijs kan vanaf 9.00 uur worden afgegeven. Inbreng voor eigen risico.

Natuurlijk zal ook deze dag weer worden afgesloten met de befaamde tombola. Om circa 16.00 uur zal een aanvang worden gemaakt met het verloten van een grote hoeveelheid bijzondere prijzen. Loten kunnen gedurende de gehele dag worden gekocht à € 5,- per 5 stuks. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan de SNB.

Wij hopen je op 12 september 2010 in Huizen te mogen begroeten.

Bestuur van de SNB.

Belangrijke informatie in het kort:

     
  • Adres: The Pride, IJsselmeerstraat 1 te Huizen (N-H).
  •  
  • Parkeren: gratis op nabij gelegen parkeerplaats.
  •  
  • Entree: leden gratis toegang, niet-leden betalen € 5,- (entreegelden retour indien lid geworden).
  •  
  • Zalen: vanaf 10.00 uur tot circa 17:00 uur toegankelijk voor publiek.
  •  
  • Lezingen: grote zaal vanaf circa 10:30 uur.
  •  
  • Restaurant: vanaf 9.00 uur open.
  •  
  • Verloting: vanaf circa 16:00 uur; loten € 5,- per 5 stuks.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -