Uitnodiging Nieuwjaarsborrel

Persbericht

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel   

Wout Van Leeuwen, Sam’s Fishing Travels en Visreis.nl nodigen u bij deze uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Op zaterdag 31 januari 2015 bent u vanaf 15.00 uur welkom in de winkel van Wout Van Leeuwen op de George Stephensonweg 21H in Vlaardingen. De borrel begint om 15.00 uur en wordt rond 18.00 uur afgesloten.

Tijdens deze middag zijn er gratis hapjes en drankjes en kun je gezellig bijpraten met oude en nieuwe bekenden. Er zijn interessante lezingen en alle medewerkers zijn persoonlijk aanwezig om in een ongedwongen en gezellige sfeer de mooiste vangsten en beste herinneringen van voorgaande jaren op te halen.

Eventuele vragen over visreizen, benodigde materialen of beste periodes worden door ons graag beantwoord in samenwerking met de experts van Wout Van Leeuwen.

Sam’s Fishing Travels geeft deze middag een lezing over steur en zalm vissen in Canada en de verschillende mogelijkheden qua groepsreizen die hiernaar toe worden georganiseerd.


Visreis.nl verzorgt een lezing over de nieuwe vislocatie in zuid Egypte met daarnaast ook de details over het Wout Van Leeuwen Egypte festival dat eind 2015 wordt georganiseerd.

Vanzelfsprekend worden beide lezingen met mooi beeldmateriaal en veel eigen ervaringen levendig ondersteund.
Bij eventuele vragen kun je ons altijd even bellen en anders zien wij u graag op zaterdag 31 januari vanaf 15.00 uur.

Wout Van Leeuwen
Bob, Marcel, Sjaak, Carl
010 – 43 43 060

Sam    
Sam’s Fishing Travels
06 55 - 14 16 16

Joris
Visreis.nl
06 28 – 30 83 45


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -