Uitnodiging ‘CANADAG’

klik om naar de website te gaanUitnodiging ‘CANADAG’

Komende Zaterdag is er weer de traditionele CANADAG bij Handy Fish. Een aantal specialisten zullen aanwezig te zijn om u te vertellen over de vliegvisserij op de diverse zalm- en forelsoorten. Diverse fotoboeken en laptops zullen mooie plaatjes laten zien van dit unieke natuurgebied, uiteraard vergezeld van een lekker hapje en drankje.

Het Canada voorlichtingsteam is op volle sterkte:

Gerard van Pareren van de Dutch Pacific Salmon Society. Gerard bezoekt Canada al 30 jaar en neemt al vele jaren een groep sportvissers mee voor het ultieme avontuur. Op dit moment is hij volop bezig met een geheel vernieuwde groepsreis en zal er alvast iets over vertellen.
 
Bram Rekoert is een allround zalmvisser met een doorgeslagen passie voor de steelhead. Bram is bekend met vele rivieren in het beroemde Skeena-gebied waar jaarlijks de echte steelheadvissers naar toe trekken.


Een bijzonder ervaring ook qua natuurschoon. (foto: Jeroen Wohe)

Jeroen Wohe, een man met zalmschubben op de rug Hij woont in Canada en heeft voor ons tijd gemaakt om aanwezig zijn om u te vertellen over de avonturen in Canada. Hij organiseert als visgids ook een aantal reizen naar de allerbeste visstekken.

Bert Schouten, eigenaar van Handy Fish, is uw gastheer deze dag. Bert kan u uitstekend adviseren over de juiste vismaterialen, vliegen en kleding. Naast een aantal dagaanbiedingen ontvangt u op alle andere artikelen uw 19% BTW retour.

Kom dus zaterdag 30jan. langs tussen 9-17.00 uur en beleef de CANADAG bij Handy Fish.

Voor meer informatie bel: 072-5336961, mail naar bert@handyfish.nl of kijk op www.handyfish.nl