Uitbreiding visboten Ferdinand Heijerman

Perfecte visboten bij Ferdinand Heijerman in Ierland

Als je een snoekvisvakantie wilt boeken in Ierland dan kom je al snel terecht bij Ferdinand Heijerman. Deze Nederlandse visgids woont in Ierland en vist daar al meer dan 20 jaar. De lokatie is het prachtige meer Lough Derg wat bekend staat om het gemiddeld grote formaat van de snoeken die dit meer herbergt.


Lough Derg

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie vis vangen. Maar daarnaast wil je ook dat de visboten goed voor elkaar zijn. Ferdinand beschikt over uitstekende boten, waarbij u kunt kiezen uit een polyester “lake boat” of een van de aluminium boten. De lake boats zijn bijna 6 meter lang, voorzien van een dieptemeter en dankzij een kiel onder deze boten zijn de drifteigenschappen uitmuntend.


Snoek drillen vanuit de lake boat

De aluminium boten zijn 5 meter lang, dus groot en ruim genoeg om ook in ruwe omstandigheden te kunnen vissen. Ze zijn voorzien van een vlakke vloer, draaistoeltjes, dieptemeter, hengelsteunen, bilge pomp en 10 pk 4-takt motoren.  


Ruime aluminium boten

Daar is nu een gloednieuwe aluminium boot bij gekomen: de Marine 17F. Deze boot is eveneens 5 meter lang, maar is extra breed voor nog meer stabiliteit en ruimte. De boot beschikt verder over een zogenaamde “true-V hull” hetgeen garant staat voor  betere drifteigenschappen en meer vaarcomfort dan de meeste aluminium boten. 


De nieuwe Marine17F

Deze boot beschikt over een 15pk 4-takt motor en een werpplateau voorin en heeft verder dezelfde voorzieningen als de andere aluminium boten van Ferdinand.

Als je Ferdinand inhuurt als visgids dan gaat hij de hele dag met je mee en hij laat je dan de beste stekken zien en hij vertelt je alles wat je weten moet om een maximale kans van slagen te hebben op dit grote meer. Je vist dan vanuit Ferdinand zijn eigen boot: de Crestliner Fishhawk. Een superbrede gelaste aluminium boot die voorzien is van alle denkbare luxe en bovendien lekker snel.


Comfortabel vissen in de boot van Ferdinand

Neem plaats in een van de comfortabele gasgeveerde stoelen terwijl Ferdinand zijn stinkende best doet om je langs de beste stekken te manoevreren!

Je kunt bij Ferdinand niet alleen terecht voor visboten en visgids, maar uiteraard ook voor  accommodatie. Je kunt hierbij kiezen uit verblijf in een Bed&Breakfast (een soort hotel) of een vakantiehuis. Ferdinand zorgt bovendien voor stekkeninformatie, tips over het beste kunstaas en de beste vismethode op dat moment.


Prachtig water, grote snoeken

Een rechtstreekse retourvlucht naar Ierland met Ryanair kost ongeveer 50-150 euro p.p. afhankelijk van het tijdstip.Uitgebreide informatie over het snoekvissen bij Ferdinand met veel foto’s vind je op www.pike-ireland.net  Je kunt Ferdinand ook rechtstreeks via e-mail bereiken: ferdinandh@eircom.net

Prijzen:1 week in de Bed&Breakfast incl. dagelijks ontbijt en visboot: €397 p.p.
(bij 2 personen per kamer en per boot)  
1 week in het vakantiehuis incl. visboten  €283 p.p.bij 4 personen

 


 

ANDEREN LAZEN OOK