Tweedehand visboten op de Fair for Lure & Fly


Tweedehand visboten op de Fair for Lure & Fly

In het weekend van 3 & 4 september a.s. vinden roofvisliefhebbers op het Eiland van Maurik een waar roofvismekka. De op zaterdag en zondag plaatsvindende Fair for Lure & Fly staat namelijk bekend als een volstrekt unieke, veelzijdige én professionele roofvisbeurs, die volledig is bezet door hengelsportleveranciers die er werkelijk toe doen. Zij zijn er vertegenwoordigd om de bezoeker kennis te laten maken met de allerbeste producten, de nieuwste snufjes én goed vangende technieken
.

Het hele weekend door kan de bezoeker er ook terecht voor leerzame lezingen van roofvisspecialisten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Met maar liefst meer dan 60 exposanten is ook het buitenterrein volledig gevuld. Hier tref je als bezoeker o.a. alle grote merken aan van visboten en buitenboordmotoren. Je kunt je er uitstekend over laten informeren én bovendien is er volop de gelegenheid om eens een testvaart mee te maken.
Juist dat praktische gedeelte geeft de Fair for Lure & Fly z’n unieke karakter.


Die bezoekers krijgen deze editie óók de unieke gelegenheid op het evenement een tweedehands visboot te kopen of… te verkopen.


Aangezien het niet voor iedere sportvisser is weggelegd om meteen een gloednieuwe boot aan te schaffen, is er veel vraag naar tweedehands visboten.

Of het nu gaat om volledig uitgeruste aluminium vismachines, of om een eenvoudig polyester bootje waarmee je zonder vaarbewijs kunt varen én vissen. Om ook deze potentiële bootbezitters een ruim aanbod aan vaartuigen te kunnen bieden, worden particulieren deze ‘Fair in de gelegenheid gesteld hun boot gratis te koop aan te bieden op het evenemententerrein!


Heeft u ook een boot te koop staan meld je aan !!

Inmiddels is hebben enthousiaste bootvissers  al een kleine vloot aan tweedehands visboten bij de organisatie aangemeld, waaronder de fraaie vaartuigen op bijgaande foto’s.  Het principe is echter “hoe meer zielen - hoe meer vreugd” en op de Fair kunnen heel wat boten een plaatsje vinden.

Wanneer je als particulier een tweedehands visboot wilt aanbieden, dien je slechts een mail te sturen naar:
h.tekloeze@publishinghouse.nl  Doe dat dan echter wél vóór donderdag 1 september a.s. want dan sluit de inschrijving definitief.