Tussentijdse update Catch 2010

klik om naar de website te gaan

Tussentijdse update Catch 2010

Op 9 en 10 januari a.s. wordt in de Expo Hallen in Rijswijk Catch 2010 georganiseerd. Twee dagen beursplezier waar het nodige nieuws te zien valt bij winkeliers, groothandelaren en reisbureau’s. Enkele standhouders die er zullen verschijnen…

D.A.M.
In januari is de winter al een flink eind op weg, voor een groot deel van de sportvissers in Nederland is het al (veels te) lang geleden dat ze beet hebben gehad. Groothandel D.A.M. denkt met u mee, want naast tal van prachtige nieuwe producten, nemen ze een drilmachine mee naar de Catch2010 beurs in Rijswijk! Kom dus al het nieuws bewonderen op de D.A.M. stand en test gelijk uw drill-skills!

Voor meer info over de D.A.M. producten kijk op: www.dam.de


klik om naar de website te gaanNieuwe bestemmingen Visvakanties.nl

Er zijn weer een aantal nieuwe bestemmingen bijgekomen in de brochure 2010 van Visvakanties.nl. De gids is te bestellen via www.visvakanties.nl. Enkele nieuwe bestemmingen zijn het big fish water Etang Negreloube, Croix Blanche, Freedom Lakes en de woning met eigen vismeer Beausoleil.

Natuurlijk ontbreken populaire bestemmingen voor eigen bivy, zoals Le Val Doré, Village, Etang de Kingshaw,  hotel *** le Moulin en Domaine de Pimprez, niet en ook de wateren met accommodatie zoals Etang de Vivale, Puyades en Chateau de Chigy zijn weer van de partij.

Gemakkelijke wateren, wat moeilijker wateren, vismeren met 60-ponders, bestemmingen met huisjes aan het water, bestemmingen op korte rijafstand etc., voor elke karpervisser heeft Visvakanties.nl een passende bestemming.

Van diverse bestemmingen zijn er korte filmpjes op de website gezet zodat men een nog beter beeld van de bestemming kan krijgen.


Van Zetten Hengelsport
 
Van Zetten Hengelsport voert de gehele range van Mainline. Op de beurs kunt u op hun stand terecht voor alle mainline producten in samenwerking met Carp Tackle Holland.

Mocht u voor de aanvang van de beurs Mainline artikelen willen kopen, dan kunt u ook bij Van Zetten in de winkel terecht op de Parkweg 375 – 377 te Schiedam. Telefonisch bereikbaar op 010-2730796.


Flavourgigant

Ook de Flavourgigant is aanwezig op Catch 2010 met vele soorten vloeibare flavours, poederflavours, kleurstoffen en boiliedips. Het is de eerste keer dat de Flavourgigant op een beurs aanwezig is, dus voor degene die er wel eens is iets over gehoord heeft is er nu de mogelijkheid om ook de producten van de Flavourgigant te proeven en te ruiken.


www.flavourgigant.nl

Voor meer beursinformatie kunt u terecht op www.catch2010.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -