Trigger X forellendeeg

Persbericht Shimano

Eindelijk is het zo ver: Shimano geeft hun nieuwste producten vrij op het gebied van forelvissen. Trigger X forellendeeg is dan ook de nieuwe sensatie binnen de forelvisserij .

Menig forelvisser heeft er al over gehoord: Trigger X, en velen hebben het live mee kunnnen maken op de demonstraties van het Shimano Trout Team. Trigger X forellendeeg is verijkt met een speciale feromonenformule. Feromonen zijn hormonen die de chemische factor zijn die onder andere aanzetten tot slapen, eten enz.

Is er eenmaal aangezet tot eten, dan kunnen aminozuren nog een extra aanzet geven tot nog meer eten, echter zonder feromonen zal er geen eetlust zijn. Het Trigger X forellendeeg wordt in de tweede week van juli 2010 in de winkels en bij de forelvijvers geïntroduceerd, dus wees er snel bij.

Trigger X zal in 7 kleuren verkrijgbaar zijn; de belangrijkste kleuren die men voor het forelvissen nodig heeft. De glitters zitten er natuurlijk ook in en deze zijn qua kleur speciaal afgestemd op de specifieke kleur deeg. Zo is de kleur zwart van groene glitters voorzien. Deze combinatie blijkt op zonnige dagen in helder water echt een killer te zijn. Zelfs de meest schuwe forel kan zo worden verleid.

Houd de website in de gaten, want het Shimano Trout Team geeft tips over de verschillende technieken hoe men Trigger X forellendeeg het beste kan gebruiken.

 

ANDEREN LAZEN OOK