Trade World Fair 2009 afgeblazen.

De internationale vakhandelsbeurs Trade World Fair 2009 gaat niet door .

Managing Director van de organisatie DHP, Sean O’Driscoll geeft aan waarom de beurs geen doorgang heeft.“Toen we deze beurs vorig jaar begonnen, hoopten we met iets nieuws te komen. Een onafhankelijke en plezierige show voor zowel bezoekers als standhouders. In augustus 2008 hebben we het evenement voor het eerst georganiseerd en we hebben te weinig bezoekers gekregen om het tot een succes te maken.



Hoe dan ook, de kritieken waren lovend, de organisatie was goed, de locatie was geschikt en er waren zelfs standhouders die dit de beste beurs ooit vonden om aan mee te hebben gedaan.Ondanks dat er te weinig bezoekers waren, vinden we nog steeds dat we een eersteklas evenement hebben neergezet. Als we iets doen maken we er zo’n professioneel mogelijk evenement van dat voor alle partijen voordeel oplevert.

Het plan voor dit jaar was om voort te borduren op wat we in 2008 geleerd hadden en zo een nog betere show te organiseren maar met meer bezoekers. We luisterden goed naar onze klanten en besloten de beurs naar juni te verschuiven.

Meer dan 85 standhouders hebben alweer ja gezegd voor de volgende beurs en hebben een financieel levensvatbare beurs. Samen met de RAI en anderen hebben we nog eens goed naar de kosten gekeken en het probleem is dat we geen goed gevoel hebben met maar 85 standhouders. Er zijn nog wel meer geïnteresseerden, die wachten op de economische verbetering, echter daar ziet het niet naar uit.

We willen niet dat onze standhouders duizenden kilometers reizen en te maken krijgen met deze hoeveelheid bezoekers, niet in de huidige economische situatie.

De wereld is veranderd in de afgelopen drie maanden. Nick Marlow, onze editor, is net terug van de beurs China Fish en hier was het aantal kopers wat in elkaar gezakt. We hebben er geen goed gevoel over om het geld van standhouders aan te nemen wetende dat bezoekers niet zullen komen omdat er op reiskosten bezuinigd wordt. Dus we hebben de moeilijke beslissing genomen om de Tackle Trade Fair niet door te laten gaan in 2009.

Met nog vier maanden te gaan kunnen we niet met het geld van mensen gaan gokken. De bedrijven hebben goede resultaten nodig dit jaar en we zijn er niet zeker van dat we ze deze kunnen leveren.

De beslissing is puur gebaseerd op wat het beste is voor iedereen.

Voor meer infomatie :Tackle Trade


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -