Total Fishing Limburg Dag 2007

Total Fishing Limburg Dag 2007

door Han van den Eertwegh

In juni 2006 kwamen in Limburg veertien vissers bij elkaar voor een gezamenlijke visdag, gevolgd door een gezellige avond met overnachting. Het werd een weekend om nooit te vergeten en een jaarlijks evenement was geboren. Afgelopen weekend werd de club weer bij elkaar geroepen voor de editie 2007 van de Total Fishing Limburg Dag.

Volkmar Strikkers en Leon Haenen moeten dit jaar helaas afhaken, waardoor er twaalf gemotiveerde sportvrienden over blijven: Piet Driessen, Björn en Freek Janssen, Bard Borger, Bernd van Broekhoven, Lambert Haenen, Egon Doijen, Yvo Bindels, Sando Schmeets, Luciën de Kroon, Johan Caneel en Han zelf. Idee is dit jaar om twee dagen te vissen, één dag vanuit de boot en de tweede dag ’s morgens met diegenen die willen vanaf de kant. Een ander veelbelovend stuk rivier wordt uitgezocht. Doel van deze dagen blijft gewoon gezellig samen vissen op roofvis, samen lekker eten en drinken en praten over vissen en allerlei andere zaken die ons bezighouden. Het kamp wordt wederom opgeslagen in “D’n Bôngerd” van de vader van Han.


Een zonnebril was (gelukkig) weer nodig..

Op vrijdagavond arriveren zowel Lambert en Egon als Bard en Bernd. De tenten worden opgezet en als Yvo en Sando een uurtje later aankomen, eten we gezamenlijk een patatje en bespreken de komende dagen onder het genot van een getapt biertje. Ook Freek en Björn komen nog even langs en rondom de vuurkorf is het erg gezellig…
Tegen middernacht worden de stretchers opgezocht, want om 05.00 zal de wekker ons weer tot de orde roepen.

Na een snel ontbijtje worden de boten achter de auto’s gekoppeld en vertrekken we in colonne naar de trailerhelling. Het weekend is begonnen…Hieronder een fotoverslag van deze supergezellige vriendendag….



Groepsfoto van de Total Fishing Limburg Dag 2007 met Freek Janssen, Yvo Bindels, Luciën de Kroon, Sandokan Schmeets, Johan Caneel, Bernd van Broekhoven, Egon Doijen (onder), Lambert Haenen, Björn Janssen, Bard Borger, Han van den Eertwegh en Piet Driessen.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -