Total Fishing in nieuw jasje

Total Fishing in nieuw jasje

 

Na maanden hard werken achter de schermen met het hele team is het dan eindelijk zover dat de complete update van de site van Total Fishing voltrokken is. Vooral technisch zijn de mogelijkheden drastisch uitgebreid waardoor er nog sneller, actueler en met fraaier resultaat  gewerkt kan worden.

 

Ook de lay out is aangepast en het te gebruiken fotoformaat  stevig vergroot. Met deze en nog meer aanpassingen, waarvan er een aantal  pas de komende tijd zichtbaar zullen worden,  hopen we de lezers en ook onze adverteerders opnieuw nog meer te kunnen bieden.

 

Hier en daar zullen nog wat kleine zaken bijgeschaafd moeten worden maar dat zal altijd zo blijven. Het Total Fishingteam zal altijd bezig blijven om de site verder te perfectioneren en aan te passen aan de wensen van de lezers.

 

Veel plezier met de vernieuwde site waarbij de komende paar dagen wel updates zullen  plaatsvinden, maar onregelmatiger als u van ons gewend bent. Heeft u nog wensen, op- of aanmerkingen, laat het ons vooral weten.

 

Eind van deze maand gaan we er weer full speed tegenaan. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen dat u nog lang van Total Fishing kunt blijven genieten! 


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -