Tot wel 50% keiharde korting!

Persbericht Hengelsport Wesdijk

Tot wel 50% keiharde korting!

Wij van Hengelsport Wesdijk zijn constant bezig met het fine tunen van het assortiment,  om jou als klant alles te kunnen bieden dat je nodig hebt bij het beoefenen van deze geweldige sport.
 
Zo kan je bij ons inmiddels ook terecht voor een steeds ruimer assortiment Sportex hengels in alle prijsklasses heb je steeds meer keuze binnen het reel assortiment van met name Abu Garcia en hebben ook de spinmolens een upgrading van het assortiment gehad met schitterende Daiwa modellen, zoals: Ballistic, Lexa, Caldia en Certate welke je op dit moment trouwens zeer voordelig kunt kopen.
 

 
Binnen het Kunstaas assortiment zijn er wekelijks wel toevoegingen, eigenlijk te veel om op te noemen. Echte knallers zijn de Fiiish shads en het Crazy Fish pakket en binnenkort de 3d Jerkster, Lipster, Hybrid Pike en Freestyler van Savage Gear eind Augustus.
 
 
Dat je bij ons terecht kan voor de aller goedkoopste Bellyboat van het land zal bij de meeste inmiddels wel bekend zijn en ook het assortiment Bellyboten wordt op korte termijn nog weer groter naast de Floatmaster XL met gratis flippers die we laatst al hadden toegevoegd.
 
*Bellyboat Tweekamp met een waanzinnig prijzenpakket van € 2500,-: http://www.wesdijk.nl/hengelsport/5994-wedstrijden
 
Verder wordt er in Nederland steeds vaker en grotere Meerval gevangen. Met het prachtige assortiment van Black Cat, kunnen wij ook deze vissers prima van dienst zijn. Vooral de DF Cat Fighter II met zijn 180 cm en werpgewicht tot 300 gram is uitermate geschikt voor Bellyboat vissers
die het Meerval avontuur aandurven.
 
 
Dan de uitleg van de titel. Deze pracht exemplaren van Abu Garcia, Gamakatsu en Spro moeten bij ons plaatsmaken voor meer gangbare modellen van Shimano, Savage Gear, Sportex en andere topmerken. Twijfel jij al een poosje over de aanschaf van een van deze top kwaliteit Roofvishengels, koop dan nu extreem voordelig tot wel 50% echte korting!
 
*Tip : Altijd 15% korting op niet voorradige artikelen van alle topmerken: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/

ANDEREN LAZEN OOK