Toplijn: Sufix Duo Core

 

Sufix Duo Core…

 

Sufix…..een merk waar iedere karpervisser ondertussen kennis mee heeft gemaakt, mocht dat niet het geval zijn dan is het zeer interessant om dat toch eens te gaan uitproberen!
.

Dat camouflage voor de karpervisser steeds belangrijker wordt blijkt uit het feit dat vele producten voorzien zijn van camou kleuren….zelfs nylon!

Deze nylon wordt dan in camou kleuren geverfd wat de lijn zwakker maakt. Sufix heeft nu de DUO CORE…een camouflage nylon waarbij de kleur tot in de kern doorloopt…niks geverfd dus. Op het moment dat de nylon wordt “gesmolten” zijn de kleuren al toegevoegd, dit zorgt ervoor dat trekkracht en schuurbestendigheid behouden blijft.

Duo Core heeft een enorme trekkracht ten opzichte van de diameter (lekker dun vissen dus) en een schuurbestendigheid die 10x hoger ligt als bij lijnen van hetzelfde type en soort van andere merken. Probeer het maar eens en je zal het zien.

Duo Core, een camo lijn, zwaar schuurbestendig met een zeer hoge trekkracht en weinig rek….wat wil een karpervisser nog meer? Sufix wordt in de Benelux verdeeld door Albatros Hengelsport. www.albatroshengelsport.com

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -