Tophengels ‘Tjeerd v/d Ploeg’ te zien en te koop op de Fair for Lure & Fly

Tophengels ‘Tjeerd v/d Ploeg’ te zien en te koop op de Fair for Lure & Fly

Dat Hengelsport Discount al 30 jaar de hele wereld afschuimt om voor de klanten het beste materiaal scherp in te kopen, wordt steeds meer sportvissers duidelijk. Dat in deze grote speciaalzaak in Oldemarkt ook de betere merkproducten te koop zijn, is velen echter nog niet bekend.

In het omvangrijke arsenaal aan producten tref je naast die grote merken en af en toe ook iets onbekends dat aan de andere kant van de wereld succesvol blijkt te zijn en hier nog onbekend. Dat maakt het struinen door de 1.400 m² grote winkel ook zo interessant. Het is dan ook goed nieuws dat Hengelsport Discount de Fair for Lure & Fly zal bezoeken. De winkel, die tevens een webshop heeft met 36.000 artikelen, zal met een grote hoeveelheid roofvismaterialen uitpakken.


Het paradepaardje van roofvissend ‘Oldemarkt’ vormt de afdeling Tjeerd van de Ploeg.

Hengelsport Discount ondersteunt al jaren hun roofvisduo Tjeerd van de Ploeg/Henk Tuinenga in het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS) en heeft dit jaar onder het label van hun topper in samenwerking met groothandel Lumix een serie hengels uitgebracht, lijnen en kleinmateriaal.


Let zeker eens op het merk Gambler dat verrassende creaties uitbrengt.

De hengels die de naam Tjeerd van de Ploeg dragen, zijn van uitmuntende kwaliteit en kunnen op het Eiland van Maurik op de Fair eens aan de tand gevoeld worden. Het gaat om een serie van negen hengels, waaronder voor het dropshotten, verticalen, jerken, trollen en pen/doodaasvissen. Verticaalvissers moeten bovendien letten op het Liquid Steel materiaal, waarvan men onderlijntjes voor de snoekbaars heeft gemaakt. Dit spul is namelijk zeer dun en soepel is en heeft bovendien een speciale ‘vertical’ connectie.

 
Dat Hengelsport Discount zal met een grote hoeveelheid roofvismaterialen uitpakken.

Veel aandacht zowel in Oldemarkt als op de stand van Hengeldiscount Gigant op de Fair for Lure & Fly ook het kunstaas. Vrijwel nergens kom je zoveel kunstaas en vooral shads tegen. Let zeker eens op het merk Gambler dat verrassende creaties uitbrengt. Naast de bekende merken levert men trouwens ook de originele (photoprint) shads van Renosky en de softbaits van Yum, Gene Larew en de toppers van Culprit en Fishbelly.

Tevens zullen zij de spectaculaire kajaks van Freedom Hawk meenemen voor proefvaarten en demonstraties. In deze deze kajaks kun je staand vissen, dankzij de zijdrijvers en een steunhek. Ga dat zien!

Dat de winkel verder alles biedt producten als molens, hengels, bootbekleding, jigkoppen, bootstoelen, driftzakken, kleinmaterialen en anti-insectenmiddelen, en ook voor vliegvissers (met onder meer veel Cortland artikelen) een mooi assortiment heeft, is op de Fair een groot voordeel, waarvan iedere bezoeker op 4 en 5 september a.s. kan profiteren

Kijk voor meer nieuws op www.hengeldiscountgigant.nl en check voor alle actuele informatie over de Fair for Lure & Fly: www.hengelsporthuis.com