Top Shads van het duitse Quantum bij Roven.nl

Persbericht Roven.nl

Top Shads van het duitse Quantum bij Roven.nl 

Quantum consultant en bevriende visser Thomas Sintobin tipte de heren van Roven.nl over zijn uitstekende vangsten op de shads van het Duitse Quantum.

Vanaf heden zijn deze shads dan ook verkrijgbaar in de winkel en te bestellen via de webshop van Roven.nl. Graag stellen we deze 3 toppertjes aan je voor.

De Quantum Battle Shad verplaatst zich door zijn gestroomlijnde vorm uiterst natuurlijk door het water. Doordat er inkepingen uit het staartstuk zijn gehaald heeft de grote schoepstaart een zeer wijd uitslaande actie.

Door deze actie kan de Quantum Battle Shad erg langzaam gevist worden terwijl er toch voldoende actie inzit. Ook laat de Battle Shad zich perfect presenteren tijdens het verticaal vissen. Een ware killer voor zowel snoek als snoekbaars, maar ook grote baars heeft zich al regelmatig vergrepen op de Quantum Battle Shad!


De Quantum Rassel Shad is anders dan de vele shads die momenteel op de markt zijn. Door de iets verdikte buik aan de onderkant flankt de Rassel Shad minder dan andere shads. Laat dit nu soms net de doorslaggevende factor tot de aanbeet van een snoek zijn.

Wel is de Rassel Shad voorzien van een hevig schoppende staart-actie. Als extra trigger is de staart voorzien van een glazen ratel. Hierdoor kan grote snoek die al vele geruisloos flankende shads heeft gezien de Quantum Rassel Shad maar lastig voorbij laten gaat.

De Quantum Freddie Shad is met recht Revolutionair te noemen. Dit gewilde stukje kunstaas draait aan de achterzijde en tevens aan de onderzijde. Deze combinatie zorgt voor een extreme bewegelijkheid tijden het vertikalen.

De V-vormige staart zorgt voor een fantastische actie en een perfecte manier van inhaken bij een extreme aanbeet.

Door de uitsnede in het staartstuk heeft de grote staart een sublieme actie wanneer de hengel maar minimaal bewogen wordt. De Quantum Freddie Shad is zowel werpend als verticaal perfect te vissen.


Durf wat anders aan de speld te hangen en ga eens voor Quantum kwaliteit!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -