Toms Creek twee keer Nederlands Kampioen Forelvissen!

Persbericht Toms Creek

Toms Creek twee keer Nederlands Kampioen Forelvissen! 

Het visteam van Toms Creek is zaterdag 11 oktober Nederlands kampioen Forelvissen bij Toms Creek geworden. Gregory Kort uit het Toms Creek visteam prolongeerde zijn titel als Nederlands Kampioen Forelvissen. Een unieke prestatie. Er deden 22 teams aan het kampioenschap mee.

De vissers van het NK-forelvissen hebben zich geplaatst door kwalificatie in voorrondes. De beste vijf vissers van elke visvijver mogen uitkomen voor het team van de desbetreffende visvijver. Het deelnemersveld bestond dan ook uit de 110 beste forelvissers van Nederland. 


De forel wilde deze dag moeilijk bijten. In totaal werden er 1760 forellen uitgezet in de visvijvers. Het was een spannende wedstrijd waarbij iedereen alles uit de kast moest halen om de vissen te verleiden tot bijten. In totaal werden er 593 forellen gevangen.


Het team van Toms Creek viste een hele goede thuiswedstrijd. Drie van de teamleden visten in de top 10. Respectievelijk een achtste plaats voor Guido Brauckmann en een tweede plaats voor Peter Negerman.

Gregory Kort viste een fantastische wedstrijd en ving deze dag 14 forellen. Daarmee prolongeerde hij de titel als ‘Nederlands Kampioen Forelvissen’. Een fantastische prestatie en uniek in de geschiedenis van dit kampioenschap. De gevangen vis werd meegenomen voor consumptie of gedoneerd aan de Voedselbank.


Dit voorjaar heeft vispark Toms Creek Fishing Adventure haar poort geopend. Voor elke visser zijn er gave vissoorten in 10 verschillende visvijvers. Dat alles in natuurlijke setting.


Het jonge ondernemersduo Bremer en hun team staan enthousiast klaar om iedere gast een bijzonder visdagje te bezorgen. Ook niet-vissers zijn van harte welkom om te ontdekken of deze vorm van ontspanning hen bevalt. Of om gewoon op het terras van de Lodge met een hapje en/of drankje te genieten. Toms Creek biedt ook verschillende arrangementen voor groepen en gezelschappen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -