TNT Weekender

TNT Weekender

De TNT Weekender is de meest multifunctionele brolly op de markt. De Weekender combineert met het grootste gemak kwaliteit met gebruiksgemak en veelzijdigheid! Een totaal nieuw concept brolly.

Het doek is gemaakt van het nieuwste Aquashield Protexx materiaal, dit is 10000mm Hydrostatisch waterdicht materiaal.De TNT Weekender wordt geleverd in een stevige draagtas met voldoende ruimte. Alle onderdelen passen probleemloos in deze tas zodat je op geen enkel moment moet puzzelen of proppen om de brolly hierin op te bergen.

De voorluifel vergroot de oppervlakte van de tent gevoelig, en het dikke, rubberen grondzeil is snel en makkelijk te bevestigen in de Weekender. Je kan de Weekender trouwens gebruiken als paraplu met zijflappen, als paraplu met voorluifel of als een ruime en stevige brolly. Multifunctioneel, zoals reeds werd vermeld!

Dit product wordt geleverd met twee in- en uitritsbare voorkanten. Eén voorkant is speciaal ontworpen als muskieten- en muggennet, en een andere is gemaakt van hetzelfde waterafstotende doek als de rest van de brolly. Waar je welke voorkant gebruikt in de tent maakt niet uit, je kan werkelijk alle kanten hiermee uit.

De TNT Weekender is te gebruiken als één- of tweepersoonstent. Voor de Aquashield Protexx voorkant is er zowel een frontraam uit plastic als gaas bij geleverd, zodat ook deze tenteigenschap afhankelijk is van je persoonlijke keuze!
   
Je merkt verder aan de details en de afwerking dat de TNT Weekender met recht en reden een veelzijdig topproduct genoemd mag worden.   

In een filmpje dat je kan vinden op de WS teamsite (
www.ws-carpteam.eu) laat WS Teamlid Erwin Vos zien hoe je makkelijk en snel de TNT Weekender opzet aan de waterkant. Let wel op: in dit stukje wordt geen melding gemaakt van de muskietenopties van de Weeekender. Ook het plastic grondzeil wat je zal zien in dit filmpje is na evaluatie van dit product vervangen door het rubberen zeil waar in deze productbespreking melding van wordt gemaakt.

WS Carpteam Benelux

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -