Tijdelijke prijsverlaging Rebelcell hengelsportpakket

Persbericht Rebelcell

Tijdelijke prijsverlaging Rebelcell hengelsport pakket 

Rebelcell heeft een nieuwe serie li-ion accu's™ op de markt gebracht die nog lichter zijn, nog gebruiksvriendelijker en tot 40% lager geprijsd. Ze zijn verkrijgbaar in aantrekkelijk geprijsde pakketten.

Sinds de introductie van de Rebelcell Lithium accu afgelopen seizoen, hebben we veel karpervissers, roofvissers en hengelsport dealers als klant mogen verwelkomen. Die enthousiast zijn over het gewicht van slechts vier kilo (handig voor de karpervisser!), de constante stuwkracht, het snelle laden, en de lange levensduur: tot wel 10 visseizoenen lang.


De 12V25.

De nieuwe accu's zijn uiteraard uitgebreid getest in de praktijk door hengelsporters, zoals bijvoorbeeld door roofvisser Frans Oomen, die onder winterse omstandigheden de accu getest heeft.

“Ik ben erg positief over de nieuwe Rebelcell li-ion accu. Voor mijn boot betekent het dat je tijdens het varen op de benzinemotor wint aan snelheid, en ruimte bespaart als je een dikke 40 kilo aan gewicht minder mee neemt. Wat opviel is dat de boot eerder in beweging komt bij de Rebelcell accu, dat vind ik wel prettig.”


De 12V50.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe Rebelcell li-ion accu’s:

Minder gewicht, minder ruimte: de nieuwe Rebelcell accu’s zijn superlicht en compact. Dit betekent dus tot 25 kilo besparing in gewicht en 70% in ruimte.

Meer power: door de li-ion technologie kunnen de accu’s in de praktijk een lood-accu van de dubbele capaciteit vervangen. Ook kunnen ze, in tegenstelling tot lood-accu’s, probleemloos tot 100% worden ontladen zonder capaciteitsverlies of nadelig effect op prestaties en levensduur.

Lange levensduur: tot vijf keer langere levensduur dan lood-accu’s (tot 10 seizoenen lang).


De nieuwe modellen naast elkaar.

De nieuwe Rebelcell li-ion accu’s zijn in twee scherp geprijsde pakketten (Hengelsport Ultimate Pakket met 12V25Ah accu en lader, en Hengelsport Ultimate XL Pakket met 12V50Ah accu en lader) verkrijgbaar via www.rebel-cell.com en bij de hengelsport dealer. Prijzen: €399,- voor het Hengelsport Ultimate Pakket en €599,- voor het Hengelsport Ultimate XL Pakket.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -