Tight Lines Visreizen op de Hengelsport- & botenbeurs Utrecht

Persbericht Tight Lines 

Tight Lines Visreizen op de Hengelsport- & botenbeurs Utrecht   

Begin december is de Jaarbeurs in Utrecht weer het decor voor de gezelligste hengelsportbeurs van Nederland. Ook wij kijken weer reikhalzend uit naar dit topevenement. Overweegt u een visvakantie in 2017, loop dan zeker even binnen bij het reisbureau voor de avontuurlijke sportvisser. Met onze 20 jaar lopen we al weer een heel tijdje mee en hebben ons programma in die tijd uitgebouwd naar ruim 20 wereldwijde (uitsluitend zelfbezochte) bestemmingen voor ieders budget.

Gedurende het weekend zal globetrotter/journalist/fotograaf Bram Bokkers mede behulpzaam zijn u van alle benodigde informatie te voorzien.

We kunnen niet alles opnoemen wat we aanbieden, bijgaand slechts een kleine greep

Zout
Ierland, zeevissen met de eigen visboot of met gids op haai, zeebaars, conger etc. Noord-Noorwegen voor kabeljauw en heilbot.

Nieuwe zijn onze georganiseerde kantvis reizen op voornamelijk bluefish. Ideaal voor liefhebbers van werpen met kunstaas en de zeebaarsvisser die in de wintermaanden noodgedwongen niet vissen…

Zoet
Blackbass in Andalusie Zuid-Spanje, meervalvisserij in de Petit-Rhone Zuid-Frankrijk, snoek, grote meerforel en zalm op de grote meren in Zweden Groepsreizen; Tight Lines is pikeur in exotische groepsreizen.

Wat dacht u van onze jaarlijkse Floatingtrip in Noord-India!

Van 7-18 oktober organiseren wij weer zo’n waanzinnige reis. Enkele bereisde deelnemers van dit jaar spraken over ‘de mooiste trip van hun leven’ Nederlandse Begeleiding. We kunnen maximaal zes personen meenemen, sluitingsdatum 31 dec '16.

Gaat uw voorkeur uit naar het zoute? We organiseren wederom een trip naar Pedasi Panama, speciaal voor de liefhebbers van jigging- & poppervisserij op onder andere Cubera Snapper, Amberjack en Roosterfish.

Deze happening vindt plaats van 25 maart-1 april, in de tijd waarin normaal gezien de voedselrijke Humboldt stroom tot vlak onder de kant komt. Deze reis heeft Nederlandse begeleiding. maximaal negen deelnemers. Wat uw keuze ook is, of waar uw interesse ligt, u bent van harte welkom op onze stand! U vindt ons in hal 7 tegenover Ahoy Hengelsport.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -