Tight Lines biedt wederom nieuwe bestemmingen aan op de Hengelsportbeurs Utrecht 2015

Persbericht Tight Lines

Tight Lines biedt wederom nieuwe bestemmingen aan op de Hengelsportbeurs Utrecht 2015 

Ook dit jaar is Tight Lines weer op zoek gegaan naar enkele nieuwe bestemmingen en zijn daarnaast de mogelijkheden binnen enkele bestaande bestemmingen verder uitgebreid.

Costa Rica
Nabij Guiones bieden wij inmiddels uitstekende big game- & in-shore visserij of een combinatie van beiden. Afhankelijk van uw voorkeur bieden we de keuze uit een gewone panga, superpanga’s of off-shore big game boten. Voor vissoorten als marlijn, zeilvis, tonijn, Roosterfish, Cubera Snapper of Snook bent u hier beslist  aan het goede adres.



Zweden
De meren Vättern en Vännern zijn een begrip bij sportvissers. Trollen vanuit een zeer geavanceerde sportvisboot op de beroemde landlocked zalm, forse beekridder, meerforel en bruine forel.

Maar tevens uitstekende mogelijk voor snoek, snoekbaars en baars. 

Nieuw hier in 2016, speedjigging op beekridder en waanzinnige zeeforelvisserij in een natuurgebied nabij Gothenburg, ideaal voor spin- en vliegvissers!


Gambia
In Gambia bieden we inmiddels ook een nieuwe sportvisboot aan, speciaal voor de tarpon- en off-shore wrakvisserij.  Dit biedt zeker weer nieuwe perspectieven in deze Tight Lines bestemming van het eerste uur.


In 2016 gaan we tevens van starten met ons nieuw programma op tijgervis. Dit wordt gedaan vanuit Janjanbureh, het verblijf is in een camp aan de oever van de Gambia rivier.

Naast tijgervis kunnen hier meervalsoorten als Vundu en Sharptooth Catfish verwacht worden.



India
Tight Lines is de laatste twee jaar actief in het Noorden van India. Vooral de mahseervisserij trekt hier de aandacht. De visserij bestaat veelal uit rafting, waarbij u met grote rubberboten de rivier afzakt en onderweg steeds nieuwe visstekken aandoet.

Super avontuurlijke reizen in een adembenemend mooie omgeving met de imposante Himalaya pieken op de achtergrond. In de komende jaren gaan wij ons ook meer toeleggen op het aanbieden van volledig georganiseerde (vlieg) en Goonch vistrips naar andere rivieren in Noord-India.
 
Azoren
Nieuw in 2016 wordt aangeboden de Azoren. Deze eilanden groep heeft al jaren een reputatie op het gebied van big game visserij. Daarnaast willen wij ook andere mogelijkheden aanbieden als haaienvisserij en in-shore visserij. Mogelijkheden te over op Horta!

Tight Lines is lid van het GGTO, Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, u gaat dus verzekerd op reis!

U bent van harte welkom langs te komen op onze stand op de beurs in Utrecht voor meer informatie over onze bestemmingen!



Tight Lines Visreizen

+31 180 434788
www.tightlines.nl
info@tightlines.nl
 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -