Tiende editie Hengel Expo 2013 in Kortrijk

Persbericht Hengel Expo 2013
 

Tiende editie Hengel Expo 2013 in Kortrijk  

De tiende editie van de grootste hengelsportbeurs van België, de Hengel Expo, wordt op zaterdag 30 november en zondag 1 december in de Kortrijk Xpo gehouden. Het evenement vindt om de twee jaar plaats. Met een recordaantal van meer dan tachtig exposanten uit tien verschillende landen wordt deze Hengel Expo 2013 erg veelzijdig.
 
Nieuwigheden worden gepresenteerd door toonaangevende merken uit binnen- en buitenland zoals Arca-Bifa, Champion Feed, Colmic, Dreambaits, Jaxon, Korda-Tackle Guru, Marcel van den Eynde, Maver, Mondial-Sensas, Preston Innovations, SPRO, Tubertini-Supercrack en Yuki. En bij heel wat hengelsportzaken kunt u uw uitrusting aanvullen of vernieuwen. 
 
De materialen liggen voor het aanraken.  
 
Het gastland op Hengel Expo 2013 is Bosnië-Herzegovina, een eerder onbekende bestemming die u zeker zal bekoren! Vlagzalm, beekforel, marmer- en neusforel, (grote) karper, meerforel, kopvoorn, witvis, baars, meerval en veel snoekbaars: de Neretva, haar zijrivieren en meren bevatten de meest uitzonderlijke visfauna in Zuid-Oost Europa.
 

Vissen in Bosnë-Herzegovina: meest uitzonderlijke visfauna in Zuid-Oost Europa.
 
Enkele fervente lokale hengelaars laten u kennismaken met hun land en geven u alle tips en informatie over een uitzonderlijk aanbod van goedkope visvergunningen voor een onvergetelijke hengelvakantie.
 
Naast het aanbod van de exposanten zijn er ook andere activiteiten op het gebied van hengelsport. Zo kunnen alle kinderen en jongeren van zes tot en met veertien jaar deelnemen aan de Jeugdactie. Deze bestaat uit een zoektocht, en enkele praktische proeven op de visvijvers die centraal in het Hengeldorp gelegen zijn. Deelnemen aan de Jeugdactie staat garant voor een unieke belevenis én elke deelnemer gaat met een hengelprijs naar huis.
 

Van dobbers...tot vis vangen op de Expo.
 
Volwassenen komen uiteraard ook aan hun trekken in het Hengeldorp: u maakt er kennis met de verschillende disciplines en specialisten ter zake geven tips over de nieuwste vistechnieken en de beste visstekjes. De aquariums geven een boeiend overzicht van de vissen die in onze rivieren en vijvers voorkomen. En uiteraard is er ook een Viscafé.
 
Praktische informatie over de Hengel Expo 2013: 
  • zaterdag 30 november  van 9.00 tot 18.00 uur. 
  • zondag 1 december van 9.00 tot 17.00 uur. 
  • Kortrijk Xpo, hallen 5 & 6, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België. 
  • Toegang: € 8,00.
  • Jongeren van zes tot en met verrtien jaar €4,00.
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis toegang. 
  • Vermijd wachtrijen aan de kassa’s en koop uw tickets online via www.hengelexpo.be.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -