Tien jaar Lureparts op de Hengelsport- en Visbotenbeurs

Persbericht Lureparts.nl 

Tien jaar Lureparts op de Hengelsport- en Visbotenbeurs  

Net als vorig jaar staat Lureparts op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht. De webshop voor kunstaas en kunstaasonderdelen heeft in de Utrechtse Jaarbeurs beschikking over 30 vierkante meter standruimte. Pieter van Lucky Lures zal opnieuw aanwezig zijn met zijn waanzinnige creaties op kunstaasgebied. Omdat Lureparts dit jaar tien jaar bestaat zal er een speciale actie zijn rond de producten van Pieter.
 
Henk Graafsma (Artoffishing) is zondag 10 november op de stand aanwezig om het vervaardigen van kunstaas te laten zien. Brian Witte (BW Lures) zal op zaterdag 9 november zijn bouwkunsten gaat vertonen.
 

Mooie resultaten met de airbrush.
 
Top kunstaasbouwer Erick van der Kraats zal het hele weekend op de stand airbrushtrucs laten zien. Van Erick zullen er een groot aantal nieuwe jerkbaits in de rekken hangen.
 

Lucky Trout swimbaits.
 
Ook zullen er producten van Finger (Ferdinand Lindeboom) te bekijken zijn, waaronder de Siri Twist: een Glyder met een twisterstaart. 
 
Waanzinnige creaties.
 
Verder zullen wij op deze beurs de aasjes van Rob Kraaijeveld gaan verkopen. De Rattlin' Whopper, de grote Striker en Torob....Echte Toppers!
 

Levensechte Esox swimbait. 
 
Dit zal worden aangevuld met een partij hagelnieuwe Bössels van normaal formaat. Van ons eigen huismerk Lupa zullen we chatterbaits en spinnerbaits in de rekken hangen.
 
Nieuwe onderdelen om zelf kunstaas te bouwen hebben we ook: zo hebben we nu twee keiharde jerkbaitratels toegevoegd aan het assortiment, nieuwe spinnerbladen, een nieuw maatje gelagerde wartels en nieuwe ratel baits (Bill Lewis Style).
 

Glittermateriaal voor de zelfbouwer.
 
Ook zullen de Grizzly Rabbit Strips (Value Packs) voor het eerst te koop zijn op deze beurs!
 

Grizzly strips in vele kleuren.
 
Een fantastische locatie en leuk publiek, maken deze beurs altijd weer een feest om aan deel te nemen! Zet in uw agenda: 8 tot en met 10 November van 10.00 tot 17.00u, Jaarbeurs Utrecht. 
 
Tot op de beurs!
 
Leo, Gerald, Frans en Oscar
Team Lureparts

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -