Thema-avonden Karper in Tilburg

klik om naar de website te gaanPersbericht Vlemmix, Tilburg

Thema-avonden Karper in Tilburg

Graag nodigen wij u uit voor diversen Karper Thema avonden in ons filiaal te Tilburg. De eerste zal gehouden worden op dinsdag 9 maart 2010. Deze avond wordt exclusief voor u als trouwe vaste klant gehouden. U kunt zich hiervoor slechts opgeven door de uitnodiging te beantwoorden

Het thema van komende avond is de firma Pro Line met een zeer levendige en exclusieve presentatie van Pro Line bedrijfsleider Bart van den Hurk: “Mijn aanpak en manier van vissen de laatste 4 jaar”.

Na deze presentatie bent u in de gelegenheid om vragen over het onderwerp van de presentatie te stellen. Ook zal het aanwezige Pro Line Team al uw vragen over hun producten beantwoorden en advies geven hoe een en ander aan te pakken. Kortom; vragen staat vrij!

Verder stellen wij van Vlemmix u in de gelegenheid om die avond nog uw aankopen te doen. Uiteraard met wat extra aantrekkelijke aanbiedingen. Gezien de ruime belangstelling kunnen wij op deze avond helaas maar plaats bieden aan 150 mensen.

Hoe kunt u zich verzekeren van een van deze exclusieve plaatsen? Stuur een e-mail met uw NAW gegevens (naam, adres, woonplaats) naar tilburg@vlemmix.nl. De eerste 150 aanmeldingen mailen wij een toegangsbewijs voor deze avond. Klik hier om u direct aan te melden!

De winkel is voor u geopend vanaf 19.00 uur en de lezing begint om 20.00 uur. Daarna is er nog voldoende gelegenheid om vragen te stellen of na te kletsen en ook is er de mogelijkheid om nog wat te winkelen. Om 23.00 uur sluiten wij de deuren.

Voor meer informatie over Pro line, ga naar www.proline-products.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -