The Diff-Topvisser Team gaat voor goud op WK karpervissen

Persbericht Topvisser

The Diff-Topvisser Team gaat voor goud op WK karpervissen

Amper een jaar oud en nu al praatjes: de online community Topvisser.nl gaat dit jaar samen met webwinkel The Diff voor goud op het WK Karpervissen. Zij hebben daarvoor twee zwaargewichten in de karpervisserij weten te strikken: regerend Nederlands Kampioenen Ron Röben en Chris Vercouteren. Beiden zijn fanatiek bezoeker van Topvisser.nl.


Dit WK vindt begin september plaats aan het fameuze Lac de Madine, waar een groot bestand extreem zware vissen zwemt. Vissen waar Ron en Chris wel raad mee weten! Vorig jaar liet dit koppel tijdens het NK Karpervissen aan de Sloterplas al zien de weg naar het erepodium te kunnen vinden. Zij eisten toen de eerste plaats op.

De afvaardiging van het The Diff-Topvisser Team naar het WK Karpervissen in Frankrijk werd deze week in stijl gevierd met Franse Champagne en Hollandse tulpen.

Begin september zullen de twee cracks, die al ruim 15 jaar samen vissen, er alles aan doen om op de World Carp Classic (ook wel WCC of WK Karpervissen genoemd) het erepodium te behalen.