The battle starts here….. Competitie streetfishing 2016

Persbericht Sportvisserij MidWest Nederland

The battle starts here…..Competitie streetfishing 2016 

The Battle starts here…… Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Utrecht, Lelystad en Amsterdam. Dit zijn de steden waar de streetfishcompetitie van Sportvisserij MidWest Nederland is. Er zijn te gekke prijzen, een geheel verzorgde visdag met visgidsen Daan Verbruggen en Mike Dijkstra, hengels, molens en andere mooie prijzen.

Voor de dagwinnaars zijn er ook leuke prijzen te winnen én bij de eerste wedstrijd is er voor alle deelnemers een goed gevulde goodiebag.


Iedereen van 10 jaar en ouder kan meedoen. Een team bestaat uit vier deelnemers waarvan twee streetfishers 21 jaar of ouder mogen zijn. Ieder team mag twee reserve deelnemers hebben. Van de zes wedstrijden moet je er minimaal 5 meedoen. De wedstrijddata zijn 21/2, 6/3, 20/3, 29/5, 12/6 en 26/6.


Van de 15 grootste baarzen, de 10 grootste snoekbaarzen en de 5 grootste snoeken tellen alle centimeters in punten mee. De overige vissen tellen voor 1 punt mee. Je kunt je met een team tot 14 februari inschrijven via http://www.sportvisserijmidwestnederland.nl/wedstrijden/streetfishing-2016/.  Deelname is gratis.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -