Terugblik ‘KarperCafé’

Verzorgd door KarperCafé.nl

Terugblik ‘KarperCafé’

29 Januari jl. opende het KarperCafé dan ook echt voor het eerst de deuren. Gedurende de avond werd enthousiast gesproken over de voor vele al geplande Frankrijksessies en uiteraard werd er werd er ook flink geklaagd over de veel te lang durende ijsperiode.

Het team van MTC Baits was onder andere aanwezig en de gasten hebben hier dan ook gebruik van gemaakt. Onder genot van een drankje werd gesproken over dè nieuwe boilie van 2011 en over andere nuttige info. Ook was de KSN regio oost aanwezig. Was je nog niet overtuigd om lid te worden van de KSN, dan was dit de mogelijkheid om aan Roy Alofs, Martijn Dikken en Emil Molzer meer informatie te vragen.

De volgende avond staat alweer gepland en dat is op 26 maart 2011. Dan zijn onder andere het team van The Carp Specialist, het team van Red Label Baits en Baiter Voerboten aanwezig. Tevens is Mark Zelle met House of Carp van de partij. Hier is dan natuurlijk ook weer de mogelijkheid om meer info te vragen over betaalwateren, een nieuwe voerboot of over de gadgets/kleding van House of Carp.

Maar hetgeen wat bovenal niet vergeten mag worden: de gelegenheid om met elkaar een avondje gezellig in de kroeg door te brengen. We kijken uit naar 26 maart en zijn er klaar voor! Jullie ook?

Voor meer informatie en foto’s, kijk op www.karpercafe.nl.