Terug van even weggeweest…

Persbericht Vliegbindevenement.nl

klik om naar de website te gaan

Terug  van even weggeweest…

Na een pauze van 3 jaar vonden de organisatoren van het Vliegbindevenement dat dit zeer gewaardeerde en gezellige evenement toch niet verloren mocht gaan. Dat houdt in dat het Vliegbindevenement 2011 weer in de steigers staat!

Op dit evenement staat, zoals de naam al verklapt, het vliegbinden centraal, en dan vooral het leren binden van zeer ervaren binders. Alle binders geven een workshop waar twee mensen tegelijk kunnen meebinden. Je leert immers vooral door het zelf te doen.

Kan je (nog) niet binden? Geen probleem. Beginners kunnen terecht bij een stand van de VNV waar een aantal ervaren mensen je de beginselen van het vliegbinden kunnen bijbrengen. Er zijn ook demonstraties die op groot scherm te volgen zijn.

Vele bekende binders hebben al laten weten weer graag mee te werken. Het Vliegbindevenement zal net als in de vorige edities gehouden worden in Hotel Gorinchem te Gorinchem op zondag 20 maart 2011.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam je van te voren in te schrijven voor een workshop. Inschrijven en verdere actuele informatie vind je op: www.vliegbindevenement.nl. Geen internet? Bellen kan ook: Jan en Ellen Roosen (0183-629665).

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De 2024 vliegvis aquarellen muurkalender
Willem Moorman -
image description
Ben u van de partij op 13 en 14 mei?
Willem Moorman -
image description
VIS TV: Vliegvissen op voorn in historisch Urk
Willem Moorman -