Team Total Fishing International gaat internationaal samenwerken op professioneel niveau

Persbericht Team Total Fishing International 

Team Total Fishing International gaat internationaal samenwerken op professioneel niveau 

Tijdens de Hengelsport- en botenbeurs 2015 te Utrecht is een unieke samenwerking ontstaan tussen Team Total Fishing International (Leonard Muys en Ron Smits) en Visreis.nl van Joris Nieuwenhoff (NL), Havfiske.nl van Eddy Mares (NL), Hengelsport De Kock van Peter De Kock (B), Mark Van Dijk Yachting van Mark Van Dijk (B), Hengelsport vereniging Zeevissport vzw. met Eric De Keuster als voorzitter (B) en Soroya Fishing van Marc van Roie (N)De samenwerking is ontstaan omdat enkele partijen onderling op de één of andere manier al samenwerkten, of op korte termijn gaan samenwerken. De samenwerking gaat veel verder dan een éénzijdige sponsoring. Grensverleggend denken en doen over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technieken, nieuwe combinaties, nieuwe mogelijkheden in andere landen, nieuwe materialen enz. is het gezamenlijk doel van de samenwerking, zodat de sportvisserij, in het algemeen, zich verder ontwikkelt.

Joris van Visreis.nl is continu op zoek naar nieuwe, betaalbare visreizen voor de sportvisser en investeert hier veel tijd en energie in. Onlangs zijn er weer nieuwe locaties in Noorwegen aan het totale pakket toegevoegd. Heel binnenkort komen er ook visreizen in andere landen bij, die hij op dit moment onderzoekt naar de mogelijkheden aldaar. Voor hij de locaties promoot gaat Joris de mogelijkheden ter plaatse zelf bekijken en uitproberen. In 2016 bezoeken hij en ons team een nieuwe locatie met ongekende mogelijkheden.

Eddy van Havfiske is een specialist in materiaal voor de zeevissport en het fjordvissen, waar goed adviseren van zijn klanten belangrijker is dan verkopen alleen. Een goed advies, het juiste materiaal levert een tevreden klant op, die terug kijkt op een geslaagde visdag of week. Eddy is continu op zoek naar de beste en meest geschikte materialen en mogelijkheden. Hij gaat zelf ook regelmatig vissen op zee en in het buitenland in het algemeen en Noorwegen in het bijzonder en geeft zijn ervaringen graag door aan zijn klanten.

Peter van Hengelsport De Kock is een fanatieke en kritische sportvisser, die voor de diverse takken van vissen op roofvis, altijd op zoek is naar de juiste materialen en technieken. Zijn deze materialen niet aanwezig in het aanbod van de groothandels, ontwikkelt of importeert hij die materialen zelf. Zo heeft hij ondertussen een flink pakket aan unieke hengels en kunstaas ontwikkeld en laten produceren. Wie vist er niet met de door hem ontwikkelde DK River hengel? Wat te denken van de workshops, die hij organiseert over nieuwe methoden? Hij is een specialist in het met heel lichte loodkoppen vissen op de grote rivieren.

Mark Van Dijk investeert heel veel tijd en energie in allerlei ontwikkelingen en mogelijkheden met de Hobie Kayaks. Hij organiseert veel evenementen, zoals onlangs het bijzonder geslaagde International Kayak Fishing Week 2015 te Langeland DK. Hij is zeer klant gericht en denkt mee in aanpassingen aan de kayaks, voor een optimale beleving op het water. Hij is hier dan ook meer dan 50 uur per week mee bezig en zet het vissen en varen met een Hobie Kayak in België en Zuid Nederland duidelijk op de kaart. Hobie Kayaks mag blij zijn met zo’n ambassadeur.

Eric van Zeevissport is een zeer gedreven voorzitter, die al zijn vrije tijd investeert in deze vereniging. Op bijna elke beurs is Eric present ter promotie van zijn vereniging. Ook hij heeft een bijdrage geleverd in een aantal aanpassingen aan de kayaks, om het vissen ermee zo aangenaam mogelijk te maken. Samen met Mark organiseert hij veel events met Hobie kayaks, maar ook veel gezellige visdagen aan de Nederlandse kust (o.a. de Memorial Linda Delvaux Cup). Verder is hij een pionier m.b.t. het organiseren van kayak wedstrijden in Europa.

Marc van Soroya Fishing is een begrip als het gaat over het vangen van grote heilbot tot over de 150 kilo, op het eiland Soroya, hoog in het noorden van Noorwegen. Vele records werden en worden nog steeds op Soroya gebroken. Het door hem georganiseerde heilbot festival wordt ieder jaar druk bezocht en mooie heilbotten zo groot als vliegdek schepen worden regelmatig gevangen. Marc is een specialist als het gaat over het vangen van specimen heilbot en kabeljauw. Samen met Harm Nuys was hij de ontdekker van het Noorse Soroya en ondertussen heeft hij al 32 jaar Soroya ervaring.

Leonard Muys en Ron Smits verwelkomen bovendien Eric De Keuster als nieuw lid van Team Total Fishing International. Behalve een goed visser vanaf de kant, boot en kayak is hij ook een goed filmer en fotograaf. Eric gaat Leonard helpen met het ontwerpen en onderhouden van een nieuwe website. Leonard en Ron hebben nu meer dan 30 jaar ervaring in het vissen vanaf de kust en boot in Denemarken op zeeforel, gul, tarbot en andere platvissen. We zijn heel blij met deze positieve ontwikkelingen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -