Team Rozemeijer warm aangekleed door Mac Fishing

Persbericht Team Rozemeijer

Team Rozemeijer warm aangekleed door Mac Fishing

Onguur herfstweer heeft ons landje alweer lang en breed aangedaan. De koude periode echter breekt zo meteen ook weer aan en het is dus tijd om de warmtepakken weer uit de kast te halen. Voor ons als team was het tijd voor een nieuw pak. Zelf een pak ontwikkelen en dus weer het wiel opnieuw uitvinden? Wij dachten van niet.

Allemaal hadden we al goede ervaringen met de pakken van Sundridge en waren dus ook blij verrast dat wij deze winter door Mac Fishing aangekleed zouden worden. Op de beurs in Utrecht was het zover. De pakken werden hier uitgereikt aan Marcel Uljé, Thijs van der Sanden en Renier Izeboud van het Team Rozemeijer. Wim van Vliet van Mac Fishing overhandigde ons de eerste exemplaren.


Wim van Vliet overhandigt de eerste Sundidge Marine Pro pakken aan de Rozemeijer teamleden.

Alle teamleden waren het er snel over eens dat het nieuwe pak van Sundridge, de Marine Pro, het pak zou zijn welke het beste bij ons zou passen. Het pak ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook 100% water- en winddicht. Tevens is het pak niet te dik waardoor tijdens het vissen veel bewegingsvrijheid ontstaat. Maar uiteraard is er meer. De Sundridge Marine Pro pakken zijn 3-delig en geschikt voor alle seizoenen.

De jas is voorzien van een iso-vest welke uitneembaar is. Zo is de jas ook op minder koude dagen prima te dragen. De broek is niet dik gevoerd maar dat neemt niet weg dat de broek niet warm genoeg is voor in de winter. Mocht je het toch echt nog koud hebben, dan is een bijpassende zwarte broek los te bestellen. Verder is er in het pak voldoende opbergruimte, er zijn maar liefst 13 (!) zakken. Wij willen via deze weg Mac Fishing en Wim van Vliet bedanken voor het warm aankleden van het volledige team Rozemeijer.

Meer lezen over de Sundridge Marine Pro pakken? Bezoek de website van Mac Fishing op: www.macfishing.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -