‘’t Kamper Knup en Punnik Weekend’

klik om naar de website te gaanPersbericht Kamper Knup en Punnik Weekend

’’t Kamper Knup en Punnik Weekend’

Dit evenement voor vliegvissers zal worden gehouden op 21 & 22 mei 2011, in de Oase te Dronten (Fly Fair lokatie). Er zal veel aandacht zijn voor het vliegbinden in de vorm van  demo’s en workshops. Deze zullen tevens te volgen zijn op grote schermen zodat je eventueel kunt meebinden.

Nationale en internationale topbinders tonen hoe je, zalm-, Ierse -, droge- en natte -, forel en vlagzalm-, zout water-, snoek- en realistische vliegen bindt. Wil je meebinden? Neem dan wel je eigen spullen mee!


De Oase te Dronten, de locatie voor ‘t Kamper Knup en Punnik Weekend.

Naast binden is er ook ruimschoots aandacht voor het werpen. Enkelhandig, dubbelhandig en zelfs driehandig kan worden geworpen. Hier kun je leren om je droge vliegje precies dáár te plaatsen waar jij dat wenst, hoe je een goeie rolworp maakt of een bochtje naar links werpt.

Uiteraard kan er ook gevist worden op het Dronter meer, onder de bezielende leiding van een aantal leden uit Kamper Vliegvisclub ‘De Kingfisher’. Deze jongens kennen het water als geen ander. Met de kans op dikke blank- en ruisvoorn, winde en roofblei en er zitten ook loeiers van snoeken. Je wordt met boten naar goeie stekken gebracht en gehaald.

En verder…?

     
  • Workshop vissen met kajaks en kano’s
  •  
  • Het maken van getwiste leaders.
  •  
  • Demo’s hengelbouw
  •  
  • Gedurende beide dagen worden diverse lezingen gegeven


Workshops vissen met kajak en/of kano.

Kosten € 7,—per dag, 2 dagen passe-partout € 12,—.
Open van ’s morgens 10 tot ’s middags 5 uur.

Je bent dus 21 en 22 mei van harte welkom in de Oase aan het Dronter meer!

Meer informatie: www.t-kamper-knup-en-punnik-weekend.nl