Super viswedstrijd tijdens de Vistafette op 27 September 2014

Persbericht De Beste Stek  

Super viswedstrijd tijdens de Vistafette op 27 September 2014 

Bij de opening van het hengelsportseizoen 2014 had het al plaats moeten vinden maar het weer stak er een stokje voor, de Vechtdal Vistafette 2014.

Het Vistafette Kampioenschap is een onderdeel van de Vechtdal Vistafette 2014. De Vechtdal Vistafette 2014 staat in het teken van de wereldrecordpoging om met zoveel mogelijk vissers op hetzelfde moment aan één rivier te vissen.

Op 27 september zetten ondernemers, campings, recreanten, sportvissers, waterschappen, gemeenten en anderen het Vechtdal op de kaart bij hengelsportliefhebbers in heel Nederland en Duitsland.  


Een hengelsportevenement en wereldrecordpoging in één.

Om de kans van slagen te vergroten organiseert Hengelsportcentrum 'De Beste Stek' uit Ommen samen met de visverenigingen uit het Vechtdal het vistafette kampioenschap. Dit is een 3-uurs viswedstrijd in de gehele Overijsselse Vecht van 12.00 tot 15.00uur, wie wordt de beste visser van het Vechtdal?!

Ondanks dat deze wedstrijd voor de eerste keer plaats zal vinden is hij al spraakmakend. Naast de titel 'beste visser van het Vechtdal' de winnaar kan maar liefst €1000,- winnen! Naast de hoofdprijs zijn er nog vele andere geldprijzen te winnen.

Om kans te maken op één van de prijzen dient u zich voor 22 september op te geven via de website www.vistafette.nl. Hier vindt u ook alle informatie over deze wedstrijd zoals het reglement, inschrijfgeld, prijzen etc. etc.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -