image description

Struinen op Stadskarper in VIS TV

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een gloednieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze zevende aflevering gaat hij op pad met Raymond Hakkert, die laat zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt. Kijken dus: zondag 17 februari om 09.30 uur op RTL 7.

Marco en Raymond vissen in de Amsterdamse Bijlmer struinend op karper, waarbij de nadruk op het oppervlaktevissen met hondenbrokken ligt. Aan het begin van de opnames blijkt meteen hoe spannend die visserij is. Regelmatig zien de twee hoe hun gevoerde brokken vol overtuiging van het wateroppervlak worden geslurpt. Ondertussen laten dezelfde karpers het aas mét haak met rust.

De spanning is in deze aflevering echt om te snijden en wordt Marco een paar keer te veel. Reden voor hem om zo nu en dan te switchen naar het vissen met een pennetje. Raymond en Marco haken al snel de eerste Bijlmerbrasems. Maar gaat het ze ook lukken om te midden van de flatgebouwen en trams een stadskarper te haken? Het antwoord zie je zondag.

Spectaculaire televisie
Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ware monstervis
Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Groepsreizen Colombia
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 383
Willem Moorman -
image description
Hengelsport- en Botenbeurs 2019…
rudy.van.duijnhoven -