Strategy verwelkomt Koen Koops

Persbericht Strategy

Strategy verwelkomt Koen Koops 

Voortdurend wordt er stevig aan de weg getimmerd om het merk Strategy nóg groter en sterker te maken. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep consultants die bijdraagt op het gebied van ontwikkeling en innovatie.

De combinatie van gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die ervoor heeft gezorgd dat de merken Strategy én Strategy Baits de afgelopen jaren continue marktgroei hebben doorgemaakt.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom en wij stellen hem graag aan u voor: Koen Koops.

Deze ras-Amsterdammer behoeft eigenlijk geen introductie meer; hij heeft zijn sporen in de karpervisserij reeds meer dan verdiend. Koen is een visser die veel kennis heeft op technisch gebied en een rijke ervaring heeft met het bevissen van grote meren als Lac du Der, Oriënt, maar ook rivieren zoals de Rhône en de Moselle gaat hij niet uit de weg.

Daarnaast staat hij ook zijn mannetje in Nederland. Koen heeft praktisch elke vis uit de Sloterplas wel gevangen en was onder andere erg succesvol op de meren in de omgeving van Vinkeveen. Woorden als 'avonturier', 'wateranalist' en 'doorzetter' zijn Koen dan ook op het lijf geschreven.


Zijn technische kijk op de karpervisserij in combinatie met zijn ‘watersense’ maken hem in onze ogen tot een zeer succesvolle visser en een zeer gewaardeerde aanvulling in ons team.

Koen Koops: “Allereerst wil ik graag aangeven dat ik zeer verheugd ben met mijn nieuwe plek binnen het zeer ervaren en professionele team van Strategy. Inmiddels ben ik al weer heel wat jaren actief binnen de karpervisserij en na de afsluiting van mijn laatste professionele karperavontuur, diende zich een nieuwe uitdaging aan.

Mijn goede vriend Pieter van de Werfhorst vroeg mij of ik interesse had om samen met hem en het team van Strategy te werken aan de uitbreiding van een assortiment met innovatieve producten. Aangezien Pieter en ik elkaar op (vis)technisch gebied zeer goed aanvullen en wij tijdens onze vissessies maar al te vaak op vernieuwende ideeën stuitten, zie ik een vruchtbare samenwerking tegemoet.

Daarnaast zie ik het als een voorrecht om mij voor dit zeer professionele en Nederlandse bedrijf in te mogen zetten. Ik heb stiekem al wat producten mogen proberen en naar mijn idee staat er een zomer vol mooie karpers voor de deur!”

Wij heten Koen Koops van harte welkom in ons team!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -