Strategy Pro-Staff-team verwelkomt Jasja Bijsterbosch

Persbericht Spro/Strategy

Strategy Pro-Staff-team verwelkomt Jasja Bijsterbosch 

Strategy en Strategy Baits hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier aan bijdragen. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep consultants die bijdraagt op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten en te versterken heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Jasja Bijsterbosch.

Jasja is zeker geen onbekende en al ruim negen jaar in de karperwereld actief. Van kinds af aan ging ze met haar vader en opa al mee naar de waterkant, waar ze de beginselen van het vissen leerde. In de jaren die volgden, groeide het enthousiasme van de nu 22-jarige Jasja om te vissen steeds meer. Naast haar Nederlandse karpervisserij vist Jasja ook met succes in het buitenland.



Haar partner Ricardo Broekhuizen is al jaren een vaste kracht binnen het Strategy-team. Op een visbeurs leerden zij elkaar kennen en het klikte meteen. Sindsdien vissen ze ontzettend veel samen. Jasja: “Toen de gelegenheid zich voordeed om toe te treden tot het Strategy-team, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Heb er ongelooflijk veel zin in!”

Wij kijken uit naar een toffe en succesvolle samenwerking met Jasja!

Team Strategy

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -