Strategy groots aanwezig op CARP 2015

Persbericht Spro

Strategy groots aanwezig op CARP 2015 

Team Strategy



Spro, Gamakatsu, Strategy en StategyBaits en zullen uiteraard niet ontbreken op Europa’s grootste karperevenement! Tal van consultants zullen beide dagen op de stand aanwezig zijn om de allernieuwste ontwikkelingen uit te leggen én te demonstreren.



Spro Salerno
De technische voordelen van de nieuwe Spro Salerno big pit molen zijn fenomenaal. Pieter van de Werfhorst: “Aan de waterkant zitten we soms uren of zelfs dagen te wachten totdat die ene grote vis je aas oppakt. Het is dan absoluut noodzakelijk dat je voor de volle 100% op je materiaal kunt vertrouwen. De perfecte slip van de Salerno geeft je de volledige  controle over de dril en vangt moeiteloos iedere uitval van de karper op!”





100% Vertrouwen, absolute noodzaak!


Strategy Karperhengels

De nieuwe Strategy-hengels zijn van ongekende klasse en bezitten stuk voor stuk uniek eigenschappen. Of je nu vist op een cultuurwater, de grote meren of de wilde rivieren, met deze hengels grijp je nooit mis. Vanzelfsprekend zijn we alleen voor de allerbeste materialen gegaan.

Samen met onze doorgewinterde consultants zijn de eisen waaraan een goede hengel moet voldoen uitvoerig besproken en getest. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat er voor elke situatie een juiste hengel beschikbaar is. Kom naar CARP Zwolle en laat je verrassen door de kwaliteit van onder andere The Bolsena Classic, X’Control, Extreme River, The Legend All-rounder, The Legend Classic en de Hi-Performance.


Een grote serie hengels die zijn weerga niet kent.


StrategyBaits

De brede range Strategy Baits® Specials bestaat uit diverse smaken en flavours met elk hun eigen karakter waarbij je kunt kiezen uit mierzoete birdfood boilies, maar ook uit kruidige, spicy of vismeelknikkers. Keer op keer blijkt hoe succesvol deze Specials zijn.


Heerlijk, zacht én romig van smaak!


Voor 2015 zijn hier twee nieuwe smaken met een heerlijk zachte, romige smaak en opvallende kleur aan toegevoegd: de White Coco Choc en de traditionele Tutti Frutti.


Instant vangers van het eerste uur!


Maar onze specialisten wilden meer. De innovatieve Strategy Baits® High-Concentration range gaat net even een stapje verder door de toevoeging van meer kruiden, meer specerijen, net even een andere liquid, visolie en smaakversterkers. De attractiviteit en signaalwerking van deze serie boilies zijn daadwerkelijk uniek.

En omdat wij willen blijven innoveren hebben we voor 2014/15 de nieuwe Yello’Crab & Krillminol ontwikkeld. Wederom een boilie die gaat inslaan als een bom! De testresultaten zijn verbluffend en menig PR zal met deze bol op scherp gezet worden.


Een unieke en dressuurdoorbrekende boilie.


Strategy End-tackle

Het Strategy End-Tackle assortiment is de laatste jaren ook flink uitgebreid. De soepele, schuurvaste en snel zinkende Stamina Ultra Sink is inmiddels een begrip geworden en heeft een vaste plaats in menig tackle box gekregen.

De Tungsten Line Aligners zijn extra stug en behouden prima hun vorm, dit verbetert het indraaien van de haak aanzienlijk. De Tungsten Anti Tangle Sleeves en de Quick Change Swivels zijn ook nieuwe items, ideaal in het gebruik en handig voor iedereen die snel en eenvoudig van rig wil verwisselen.

Maar er is meer, kom dus gerust even het volledige End-Tackle pakket bekijken.

Strategy Low Profile Bed met opblaasbaar matras

Een uniek ontworpen bedchair met een extreem hoog ligcomfort. Een ideaal bed voor de middellange en lange sessies. Met 6 verstelbare poten, een robuust frame en een (zelf)opblaasbaar matras is het of je in je eigen bed ligt. De stretcher is voorzien van een extra dikke cocoon zodat je geen hinder ondervindt van het frame.

Het bed ligt supervlak en geklier met stelknoppen is voorgoed passé. 

• Comfortabele fleece-voering
• (Zelf)opblaasbare matras
• Traploos verstelbare modderpoten
• Vergrendelclip om de bedchair zo vlak mogelijk op te bergen
• Uitgevoerd met duurzaam, stevig elastiek
• Afneembare mud-cover
• Extra dikke cocoon
• Lichtgewicht frame
• Handig opbergzakje voor telefoon, ontvanger, G- Glasses etc.
• Afmetingen 211x91x28cm


Deze bedchair klap je uit en je ligt als een koning.


Adjustable Unhooking Cradle

Deze Carp Cradle is zeer veilig voor de karper; als de vis er eenmaal in ligt kan hij er eigenlijk nooit uit glijden. Een ééndelige afdekhoes met klittenband zorgt ervoor dat de karper er niet uit kan springen.

Het stevige, inklapbare systeem maakt de Cradle zeer transportvriendelijk en met de verstelbare poten kun je hem zelfs op het meest oneffen terrein recht neerzetten. Aan de voorzijde bevindt zich een opbergvak met bijgeleverde ‘knee flap’, hier kun je ook heel goed je unster, bewaarzak of medi-kit in opbergen.


Safety first!

Low Profile Storage Bag

Brede, ondiepe, low-profile karpertas met maximale opbergruimte die gemakkelijk weg te stoppen is onder een bedchair en zich gemakkelijk laat vervoeren. De zij- en voorvakken zijn anders ingedeeld dan het andere model (6400 122) waardoor het een goede aanvulling is in het assortiment.

De vakken zijn speciaal gevoerd om viezigheid van bijvoorbeeld je bewaarzak, uit de tas te houden.

• Stevige hengsels
• Hardcase deksel
• Slim-design met maximale opbergcapaciteit
• Verstelbare, gevoerde schouderband
• Waterafstotende onderkant
• Sterke ritsen


Deze tassenserie blinkt uit in eenvoud, gebruiksgemak en degelijkheid.

Strategy kleding

Ook nieuw voor 2015 zijn de nieuwe Strategy Bivvy Hoody en Pants, een warm joggingspak met een fijne pasvorm. Zeker aan de waterkant moet kleding comfortabel zitten. Deze nieuwe kledinglijn is lekker dik, degelijk en uitgevoerd in een zachte olijfgroene tint met gele accenten.

Zowel bij de broek als bij de hoody zijn de zakken afsluitbaar met ritsen om te voorkomen dat items verloren gaan. De hoge kraag van de hoody zorgt voor extra warmte rondom de hals.


Comfortabel en warm aan de waterkant.

Strategy Carp Magazine

Dit jaar zal de derde editie van het intussen gerenommeerde Strategy Carp Magazine gratis voor je klaarliggen op de Strategy-stand (nr. 424) in hal 4. Het 52 pagina's tellende magazine is weer kleurrijk gevuld met bakken aan informatie!


De veelbelovende cover van het Strategy Carp Magazine.


Bij de Strategy-stand is het Strategy Carp Magazine gratis af te halen.




We zien je graag in Zwolle!
Team Strategy

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -