Strategy, één van de eyecatchers op CARP 2011!

Persbericht Strategy-Spro-Gamakatsu

Strategy, één van de eyecatchers op CARP 2011!

Spro is natuurlijk weer van de partij op Carp 2011 in Zwolle. De grote stand zal niemand ontgaan om maar te zwijgen van het spannende assortiment Strategy, Spro, Gamakatsu en Dynamite Baits producten.

Uitbreiding Strategy The Fuzz
Na de introductie en acceptatie van de Strategy ‘The Fuzz’ tube, lood en haken, was het slechts een kleine stap naar compleet gecamoufleerde Strategy onderlijnen.

Belangrijke eigenschappen van deze nieuwe, revolutionaire onderlijnen zijn:
• Volledige gecamoufleerde onderlijn in ‘weed’ groen en ‘silt’ bruin • 100% Dressuurdoorbrekend • 100% Behoud van de trekkracht • Langzaam zinkend; natuurlijke presentatie • Voorzien van The Fuzz haakmodellen Super en Specialist.

Strategy The Fuzz Fluo Haken
Ook compleet afwijkend en vernieuwend zijn de Strategy  Fluo Fuzz haken. Deze mikken juist op extra zichtbaarheid van het haakaas en zijn perfect te combineren met de Dynamite Baits Fluro Pop-ups, snowman en zig-rig montages. Er is in eerste instantie gekozen voor de drie meest populaire fluokleuren: ‘Pineapple’ geel, ‘Squidy’ roze en ‘Fruity’ oranje.

Strategy Hardcase End-tackle Box
Vier ideale opbergdozen voor alle kleine accessoires en haken.
• Perfect design • Waterdicht; voorzien van sportsiliconen ring • Compacte formaten • Voldoende opbergruimte • Dynamisch gevormde compartimenten • Zeer handige one-touch klepjes.

Strategy Hoofdlijnen
Nieuw voor 2011 zijn ook drie nieuwe en totaal verschillende Strategy hoofdlijnen.

Strategy Flextreme
Een zachte, oersterkte lijn met een relatief lage diameter/trekkracht ratio, maar met een zeer hoge trekkracht. Omdat het een perfect ronde en vrij zachte lijn is, reduceert dit het geheugen waardoor kinken nauwelijks voorkomt. Deze lijn heeft een lichtdrijvende eigenschap waardoor hij uitermate geschikt is voor het verticaal vissen met het Fuzz systeem en vanzelfsprekend ook voor de oppervlaktevisserij.

Strategy Edge ST
De hoge trekkracht en uitstekende schuurbestendigheid zijn de ideale combinatie voor een dergelijke lijn. De lijn is voorzien van een speciale, beschermende coating waardoor schadelijke UV-straling geweerd wordt.

Strategy Coax Fluoro
Fluorocarbon is minder soepel dan traditioneel nylon waardoor het zich in eerste instantie perfect leende voor het maken van onderlijnen. Inmiddels zijn hoogwaardige fluorocarbon lijnen niet meer weg te denken uit de hedendaagse karpervisserij. Aan de hand van de laatste technieken is de Coax in een bruine kleur de ideale zinkende hoofdlijn.

Fluorocarbon heeft allereerst de eigenschap zwaarder te zijn dan water waardoor het significant snel naar de bodem zinkt en daar ook zoveel mogelijk de bodemstructuur volgt.

Daarbij heeft fluorocarbon een lagere refractie-index dan water waardoor het onder water praktisch onzichtbaar is. Deze lijn kenmerkt zich ook door zijn hoge schuurbestendigheid wat nodig is wanneer er tussen wier en bij obstakels gevist moet worden.

Naast bovengenoemde nieuwe Strategy producten hebben wij natuurlijk ook de nieuwste Spro karperhengels en Freeliner® molens, het volledige assortiment Gamakatsu karperhaken en het nieuwste Spro Big Waller meervalprogramma uitgestald.

Voor meer informatie en nieuwe producten staan we u graag te woord in Zwolle!

www.carpzwolle.nl - www.strategycarp.eu