Stichting Peuterfonds



Stichting Peuterfonds

De Stichting Peuterfonds bestaat nog maar anderhalf jaar en blijkt nu al te voldoen aan een belangrijk maatschappelijk doel. Met inmiddels ruim 30 sponsors en meer dan 130 (!!!) vrijwilligers, timmert het Peuterfonds stevig aan de weg om kinderen met gezondheidsproblemen de sportvisdag van hun leven te laten meemaken. Op 29 mei, de Nationale Hengelsportdag, maakte de Stichting wederom deze nobele belofte waar.

Fort Abcoude vormde het decor voor een prachtige visdag voor een groep kinderen van Scoutingclub de Teil uit Amstelveen. Deze kinderen, met een lichamelijke beperking, genoten zichtbaar van alle aandacht en met name van het vissen. Net als ieder ander kind vonden zij het erg spannend om te vissen en was het dan raak dan waren de Tarzankreten niet van de lucht.

Op de website van het Peuterfonds staat een verslag met maar liefst 50 foto’s, maar hier alvast een voorproefje. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan het Peuterfonds? Mail dan even naar info@peuterfonds.nl en je krijgt snel antwoord. Voor de rest kijk je op www.peuterfonds.nl.

Oproep:
Het Peuterfonds is op zoek naar doelgroepen in het Noorden en het Zuiden van Nederland. Contacteer ons en wij nemen zeker contact op. Een door het Peuterfonds georganiseerd evenement kost niets en staat garant voor veel visplezier!

Voor meer informatie over het Peuterfonds, klik hier.