image description

Statisch én actief op Zuid-Hollandse karper

In aflevering 9 van VIS TV rijden de presentatoren naar het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee en zetten ze hun zinnen op karper. In alle vroegte installeren ze zich bij een duiker om zowel statisch als actief aan de slag gaan.

Vanwege het pikkedonker hebben de mannen hoofdlampjes nodig bij het uitlopen van hun lijnen. Van dit slotenstelsel weten ze dat er flinke graskarpers zwemmen, maar hoe groot is de kans op zo’n gespierde ‘grazer’ met vinnen? Het antwoord komt sneller dan verwacht als de beetverklikker het uitgilt en Daniël aanslaat.

'Pennend' verder

Terwijl de temperatuur steeds verder op begint te lopen, verkassen de mannen naar een nabijgelegen, typische Zeeuwse kreek om met de pen hun visserij te vervolgen. Op diverse stekjes voeren ze een handje mais, waarna het haakaas te water gaat. Zal het de heren lukken om ook met deze beproefde methode karper aan de schubben te komen?  

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Twaalf afleveringen op rij trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2021 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

ANDEREN LAZEN OOK