St Croix actie ook op Fair

Persbericht Fair for lure and fly

St Croix actie ook op Fair

Een speciale september-actie van Ben’s Fishing Tackle rond St Croix hengels kan de koper van een dergelijk juweeltje binnenkort een prijs opleveren.

Wie in de maand september een St Croix hengel koopt bij een van de officiële dealers, maakt namelijk kans om de waarde van de hengel terug te winnen (twee prijzen); een workshop/visdag te mogen volgen bij NKS-kampioenen Sven Vervloesem en Mark Dauwen (vier prijzen), of met een zeebaarstrip mee te varen op de Joint-Venture van Bennie Muizelaar (vier prijzen).  De actie vertegenwoordigt in totaal een waarde van 2500 euro. 


Een speciale september-actie van Ben’s Fishing Tackle. 
 
Hoe kom je in aanmerking? Koop je in de maand september een St Croix hengel bij een officiële dealer, dan kom je automatisch in aanmerking. Alle St Croix hengels hebben een serienummer en dit  nummer geldt als lotnummer in deze september-actie. In oktober 2011 worden de winnaars bekend gemaakt.

De Fair for Lure & Fly – op het weekend van 3 en 4 september in Maurik- lijkt een prima gelegenheid om aan deze actie mee te doen. Op deze beurs kunnen de St Croix hengels niet alleen gekocht worden, maar ook uitgeprobeerd en in de praktijk getest worden door de bezoekers. Ben’s Fishing Tackle is op de Fair aanwezig met een ruim aanbod aan hengels, kunstaas en andere materialen van vele merken waaronder Delalande, Lunkercity, Baleno, Culprit, Fishbelly en Albackore.

Meer informatie is te vinden op
www.bensfishingtackle.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -