SPRO weer van de partij op Hengelsport en Botenbeurs

Persbericht SPRO 

SPRO weer van de partij op Hengelsport en Botenbeurs 

We gaan weer stevig uitpakken op een van Europa’s grootste hengelsportbeurzen en we kijken er enorm naar uit om je onze nieuwste producten voor 2017 te laten zien! Wanneer? Vrijdag 2 december tot en met zondag 4 december in de jaarbeurs in Utrecht.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 001
We zijn uiteraard weer aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs (standnummer 64).

We kunnen je met trots melden dat we heel veel nieuwe producten aan ons gamma hebben kunnen toevoegen. Om alvast een indruk te krijgen hieronder een sneak-peek van een aantal nieuwe items.

SPRO molens en Baitcasters
Voor 2017 hebben we op molen- en Baitcastergebied behoorlijk wat nieuws te melden. Zo hebben onder andere de RedArc en BlackArc een knappe facelift ondergaan en is er de state-of-the-art Zeno Baitcaster bij gekomen.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 002
De gerestylede RedArc en BlackArc met de kwaliteit die men gewend is van deze toppers.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 003
De Zeno is de absolute lichtgewicht topklasse. Baitcasterliefhebbers kunnen gaan genieten van deze juweeltjes.

De zoutwaterbestendige Dassault en Dassault XR worden begin 2017 in de schappen verwacht. Prachtig, futuristisch vormgegeven spinmolens met BBR rotor. Het interne mechanisme is voorzien van een speciale anti-corrosiebehandeling.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 004
Zoutwaterbestendige krachtpatsers met futuristische uitstraling.

Gamakatsu Survery
De Gamakatsu Survery-hengels zullen bijzonder in de smaak gaan vallen bij liefhebbers van Bass-hengels. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hebben tevens een gruwelijk snelle actie en zijn snaarstrak gebouwd. Vooralsnog verkrijgbaar in 5 modellen, met werpgewichten van 3,5-14 gram tot 7-42 gram.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 005
Gruwelijk snel en snaarstrak…

The Legend is back
De Titan-hengels, wie kent ze niet?! Nu terug van weggeweest onder de naam Titan ‘The Legend’. Stuk voor stuk weer specialistische hengels, rechtstreeks van de hand van onze specialist Henk Simonsz. De hengels blinken net als alle andere hengels die ooit uit zijn gekomen van Henk uit in gevoeligheid, afwerking en kracht. Met maar liefst 11 specialistische modellen in de Titan-range mogen we gerust van een grootse rentree spreken.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 006
Titan ‘The Legend’: supergevoelig, krachtig, af.

Freestyle in the City
Voor het gloednieuwe seizoen hebben we de SPRO Freestyle-hengels ontwikkeld. Met Freestyle zetten we het nieuwe concept in voor de urban-visserij. De lichte en zeer gevoelige hengels zijn specifiek gemaakt voor de dropshot- en (ultra)lichte spinvisserij.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 007
SPRO’s nieuwe concept voor de urban-visserij.

En het is niet bij hengels gebleven! Naast een aantal vette en zeer praktische rug- en schoudertassen zijn er ook een paar innovaties te vinden. Zo is er een superhandige en praktische oplossing verzonnen voor het soms lastige scheppen van vis in de vorm van het Freestyle Drop Net en Freestyle Landing Net.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 008
Makkelijker scheppen met Freestyle.
    
Kunstaas
Het kan haast niet anders dan dat het weer een topseizoen wordt met pluggen als de Fat Iris en de Pike Fighter TJJ 110 LL. Voor 2017 zijn er ook in de bestaande ranges weer strakke nieuwe kleuren bij gekomen en op veler verzoek is de fameuze 100gr gram

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 009
Op veler verzoek de 100 grammers terug in het programma.

Op softbaitgebied kunnen we de winter goed bewapend door met de 16 centimeter lange HS 810 Playboy en de geheel nieuwe Booby Trap Shads.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 010
Klassieke topper nu in 16cm.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 011
De Booby Trap gooit al hoge ogen.

Got Braid!
De splinternieuwe ‘made in Japan’ gevlochten lijn is soepel, strak, neemt nauwelijks water op en geeft maximaal gevoel. Verkrijgbaar in de kleuren Weed Green en Vision Yellow in de maten 8/00 tot 22/00 op spoelen van 150, 300 en 1.500 meter.

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 012
Soepel, sterk, maximaal gevoel, minimale wateropname…

Roofvisaccessoires
Op het gebied van kleinmateriaal is er bij ons ook een aantal innovaties te vinden. Wat te denken van ‘Big Eye Screws’? Met deze life-like ogen kun je je softbaits heel eenvoudig tunen. Deze roverstriggers zijn verkrijgbaar in 2 maten (12 en 16mm) en 3 kleuren.



Big Eye Screw en de Super Magnet Stinger Keeper; vernuftige kunstaasinnovaties voor 2017.

De Super Magnet Stinger Keeper is een andere innovatie voor 2017. Dit minimagneetje kan met behulp van het schroefsysteempje op elke gewenste plek op een softbait worden aangebracht om vervolgens de dreg of Twinex op te klikken. De haak blijft zo mooi op zijn plek zitten zonder de actie van het kunstaas te beïnvloeden en doet z’n werk perfect bij een aanbeet zonder dat de shad kapotgescheurd wordt.

Roofviswartels en -onderlijnen
Speciaal voor het roofvissegment komt SPRO met een volledig assortiment aan spelden, wartels, splitringen, crimps en onderlijnen met matzwarte onderdelen tegen ongewenste reflecties. Een kwaliteitsrange in zeer handige, hersluitbare verpakking. Degelijk, functioneel en betrouwbaar.


Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 014
Degelijk, functioneel een betrouwbaar.

Verder nog vragen?
Onze bekende gezichten zullen aanwezig zijn:
- op vrijdag 2 december: Henk Simonsz, Yvo Bindels en Daniëlle Prinsze
- op zaterdag 3 december: Henk Simonsz, Yvo Bindels en Stèphanie Mannaert
- op zondag 4 december: Henk Simonsz, Yvo Bindels en Ann-Christin van Ingen-Weigel

Press Release SPRO Utrecht Show 2016 577Px 015
Wij spreken je graag op onze stand (nr. 64) in Utrecht op de Hengelsport- & Botenbeurs!
Team SPRO

P.S.: Wil je online alvast de nieuwe range checken? Bekijk dan hier de PDF’s. Het laden kan soms even duren, maar het is het even wachten meer dan de moeite waard wink   

Header And Footer SPRO
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -